HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δελτίο Καιρού - Ο Καιρός στα Καλάβρυτα 26/1/2017

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, με σποραδικές βροχές στα παράκτια και πεδινά τμήματ...

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, με σποραδικές βροχές στα παράκτια και πεδινά τμήματα και τοπικές χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας, της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, της κεντρικής και ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, της Πελοποννήσου και πιθανά σε ορεινές περιοχές της Κρήτης και των νησιών του Βόρειου και Ανατολική Αιγαίου.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 7 και τοπικά 8 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, -6 έως 5 στη βόρεια Ελλάδα, 1 έως 12 και τοπικά 13 στη δυτική Ελλάδα, -6 έως 8 στο βόρειο Αιγαίο και από 4 έως 12 και τοπικά 13 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της χώρας οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4  βαθμούς χαμηλότερα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από τα ανατολικά – νοτιοανατολικά  έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι με την ίδια ένταση
O ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Πεμ, 26 Ιαν
Χιονόπτωση.oC / -2 oC  με 10 km/h
Παρ, 27 Ιαν
Αυξημένη συννεφιά.oC / -6 oC  με 11 km/h
Σαβ, 28 Ιαν
Αίθριος καιρός το πρωί, αυξημένη συννεφιά για το υπόλοιπο της ημέρας.oC / -6 oC  με 6 km/h
Κυρ, 29 Ιαν
Αυξημένη συννεφιά.oC / -3 oC  με 9 km/h
Δευ, 30 Ιαν
Αυξημένη συννεφιά.oC / -3 oC  με 9 km/h
Τρι, 31 Ιαν
Αυξημένη συννεφιά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καθαρός καιρός το βράδυ.oC / -4 oC  με 5 km/h

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.