Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας - 25/1/17

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στη Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ κ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στη Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ και του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, 35χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στα Σαγαιικα Αχαΐας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαίας, 22χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε,   βρέθηκε στην  κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους  (6,8) γραμμαρίων.
Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών, για απόπειρα κλοπής.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το βράδυ στα Ζαχλωρίτικα Αιγίου, έκοψαν και αφαίρεσαν εκατόν είκοσι μέτρα καλώδιο χαλκού, εξακοσίων  ζευγών που εξυπηρετούσε τις τηλεπικοινωνίες του Δημοτικού Διαμερίσματος Ελαιώνα του Δήμου Αιγιαλείας, με αποτέλεσμα να διακοπούν όλες οι τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στην περιοχή.  Από έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου εντόπισαν στην περιοχή Σελινούντα το καλώδιο που οι δράστες είχαν αφαιρέσει, το οποίο κατέσχεσαν, προκειμένου να αποδοθεί στον εκπρόσωπο της εταιρείας. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.