HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μητσοτάκης: Ας είναι το 2017, το έτος που θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά

Πρωτοχρονιά 2017: «Το 2016 φεύγει, αφήνοντας πίσω του ένα αίσθημα απογοήτευσης και εθνικής κατάθλιψης. Η απάντηση, όμως, στην απογοήτευσ...

Πρωτοχρονιά 2017: «Το 2016 φεύγει, αφήνοντας πίσω του ένα αίσθημα απογοήτευσης και εθνικής κατάθλιψης. Η απάντηση, όμως, στην απογοήτευση δεν είναι η παραίτηση. Το 2017 πρέπει να γίνει αφετηρία αναγέννησης. Για την πατρίδα μας και για όλους τους πολίτες», αναφέρει στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει ότι οι Έλληνες πρέπει να διαμορφώσουμε το δικό μας σχέδιο για την έξοδο από την κρίση, ένα σχέδιο «με προϋποθέσεις την αλήθεια και τη διάθεση για πραγματική αλλαγή».
Επισημαίνει ότι «μετά από 6 χρόνια κρίσης, κανένας δεν επιτρέπεται να αντιμετωπίζει ακόμα τα προβλήματα των πολιτών με απάθεια και εξοργιστική ανεπάρκεια» και πως η επόμενη καλή μέρα για τη χώρα μας δεν μπορεί να έρθει χωρίς κοινή προσπάθεια.
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.