HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 το 40νθήμερο της Αρχοντούλας Γουρζέλα-Λαζουρά.

Την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα, 9:30 π.μ. θα τελεστή το Μνημόσυνο της Αρχοντούλα Γουρζέλα-Λαζουρά, αδελφής του Δημάρχου Καλαβρύ...

Την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα, 9:30 π.μ. θα τελεστή το Μνημόσυνο της Αρχοντούλα Γουρζέλα-Λαζουρά, αδελφής του Δημάρχου Καλαβρύτων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου,στα Καλάβρυτα.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, σημειώνει: 
"Συμπληρώνονται, σαράντα, ημέρες απο τότε που,έφυγε για πάντα από κοντά μας η μονάκριβη και πολυαγαπημένη μου, αδελφή, Αρχοντούλα Γουρζέλα-Λαζουρά.
Την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα, 9:30 π.μ.,θα προσευχηθούμε για την ανάπαυση και τη συγχώρεση της ψυχής της, στο 40νθήμερο, Αρχιερατικό, μνημόσυνο, που θα τελέσουμε, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου, στα Καλάβρυτα. Η Αρχοντούλα, θα είναι, πάντα, μαζί μας, γιατί ζεί στο νού και στη μνήμη μας. Ο χρόνος, το σύννεφο και ο άνεμος, δε θα σκορπίσουν τη θύμισή της, που θα είναι, αιώνια, ζωντανή."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.