HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας (14/1/2017)

➤Σύλληψη ημεδαπού, που αναζητούνταν με εντάλματα σύλληψης Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμε...

➤Σύλληψη ημεδαπού, που αναζητούνταν με εντάλματα σύλληψης
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 40χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης, του Ανακριτή του 1ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και υποθέσεις πλαστογραφίας.
➤Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους, για πλαστογραφία.
➤Σχηματισμός δικογραφίας,σε βάρος άγνωστου δράστη,   για  πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια σε συνδυασμό με νόμο περί δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς  και αδέσποτων ζώων
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, διότι χθες το μεσημέρι, στην Επαρχιακή Οδό Αιγίου – Κουνινών, στη θέση Φωνησκαριά, σκύλος ιδιοκτησίας του, επιτέθηκε σε πεζό ημεδαπό και του προκάλεσε σωματικές βλάβες στα άκρα του, στο κεφάλι του και στο πρόσωπό του. Ο παθών διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.
➤Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Ακράτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ένας 65χρονος ημεδαπός,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαβρύτων, με την οποία του είχε επιβληθεί  ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών και χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τις επιταγές.
➤Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες νωρίς το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 23χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο  βρέθηκε στην κατοχή του μία αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης η οποία κατασχέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.