HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας - 14 Ιανουαρίου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ ➤Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσει ς Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα στην Πάτρα από αστυνομικο...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
➤Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, 43χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων  Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης τριών ετών, για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία.
➤Εργατικό ατύχημα με τραυματισμό αλλοδαπού - Σύλληψη υπευθύνου εταιρείαςγια απλή σωματική βλάβη από αμέλεια και  παράβαση της εργατικής νομοθεσίας
Χθες το πρωί στη θέση Μπαρλαικα στο Καγκάδι Αχαίας, τραυματίστηκε 55χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος εργαζόταν ως εναωρίτης σε εταιρεία, η οποία είχε αναλάβει την εκτέλεση έργου συντήρησης δικτύου τηλεπικοινωνιών. Ειδικότερα ο 55χρονος είχε αναρριχηθεί σε ξύλινο στύλο, ύψους περίπου έξι  μέτρων, για συντήρηση του δικτύου και ο στύλος λόγω σήψεως έσπασε από την βάση του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Ο τραυματίας διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στην συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ζωής.
Επισημαίνεται, ότι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας συνελήφθη ο 35χρονος εκπρόσωπος της εταιρείας, για απλή σωματική βλάβη από αμέλεια και παραβίαση της Εργατικής Νομοθεσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.