Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

O Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας τα... έψαλε στον Περιφερειάρχη

Γιορτινή ατμόσφαιρα σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας , με ευχές για μία καλή χρονιά και παραδοσιακά κάλαντα, καθώς ο Π...

Γιορτινή ατμόσφαιρα σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με ευχές για μία καλή χρονιά και παραδοσιακά κάλαντα, καθώς ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Κατσιφάρας, υποδέχθηκε στο γραφείο του τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών, όπου οι χορευτές του Συλλόγου, φορώντας παραδοσιακές φορεσιές, έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και ευχήθηκαν για το νέο έτος.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, συνεχάρη τα μέλη του Παγκαλαβρυτινού για την σημαντική προσφορά τους στη διατήρηση της παράδοσης και ευχήθηκε σε όλους να είναι υγιείς και ευτυχισμένοι και το 2017, που καταφθάνει σε λίγες ώρες, να είναι ένα έτος ελπίδας και χαμόγελου για τη χώρα, και ιδίως για τη νεολαία μας.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Παγκαλαβρυτινού παρευρέθησαν η Αντιπρόεδρος, Στέλλα Πανουτσακοπούλου, και η Γενική Γραμματέας, Τζίνα Κακιού, όπου ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για τα καλά του λόγια.
Εκτός του Περιφερειάρχη, παρόντες ήταν και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Αναστασία Τογιοπούλου, οι Αντιπεριφερειάρχες Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικοτητας, Κώστας Καρπέτας, και Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης, Δημήτρης Δριβίλας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συμβουλίου Αγροτικής Πολιτικής, Σάκης Μαυρόγιανης, και η Εκτελεστική Γραμματέας, Διονυσία Μαράτου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.