HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε ματς θρίλερ ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μπασκόνια (highlights)

Σε ένα άσχημο επιθετικά βράδυ, ο Παναθηναϊκός Superfoods βρήκε λύσεις από την εξαιρετική του άμυνα και «λύγισε» τη Μπασκόνια με 69-68, ...

Σε ένα άσχημο επιθετικά βράδυ, ο Παναθηναϊκός Superfoods βρήκε λύσεις από την εξαιρετική του άμυνα και «λύγισε» τη Μπασκόνια με 69-68, πετυχαίνοντας την τέταρτη διαδοχική του νίκη στην Ευρωλίγκα. 
Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ αν και πραγματοποίησε εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο, στη συνέχεια αντιμετώπισε πολλά επιθετικά (κυρίως) προβλήματα, ωστόσο στο τέλος βρήκε τις λύσεις από την άμυνα και έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Μπασκόνια. 
Κορυφαίος για τους «πράσινους» ήταν ο Κρις Σίνγκλετον με 23 πόντους (τους 19 στο πρώτο δεκάλεπτο) και 5 ριμπάουντ, ενώ καθοριστικός, ειδικά με την άμυνα του στην τελευταία φάση ήταν ο Νικ Καλάθης, ο οποίος τελείωσε το ματς με 14 πόντους, 6 ασίστ, ισάριθμα ριμπάουντ και 4 κλεψίματα. Με 16 πόντους «φόρτωσε» το καλάθι της πρώην ομάδας του ο Μάικ Τζέιμς. 
Από πλευράς Μπασκόνια, μεγάλη ζημιά στην «πράσινη» άμυνα έκαναν οι Σενγκέλια (17π.), Ντιόπ (10π., 10ρ.) και Μπομπουά που πρόσθεσε 11 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 27-18, 37-41, 55-59, 69-68.
Παναθηναϊκός Superfoods (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 23 (3), Νίκολς 3 (1), Ρίβερς 4 (1), Τζέιμς 16 (2), Φώτσης, Παππάς, Φελντίν 6, Γκάμπριελ, Μπουρούσης 3, Καλάθης 14 (1) 
Μπασκόνια (Σίτο Αλόνσο): Λάρκιν 6, Πριχιόνι, Βόιτμαν 6, Χάνγκα 12 (1), Μπομπουά 11 (1), Μπλάζιτς, Ντιόπ 10, Τιγί 4, Σενγκέλια 17, Μπάντιντζερ, Λουζ 2.   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.