Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δυο νέα, σύγχρονα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Τρίπολης

Με δύο υπερσύγχρονα ασθενοφόρα μάρκας Mercedes εξοπλίστηκε ο στόλος του ΕΚΑΒ Τρίπολης, καθώς στο παρελθόν οι αρμόδιοι είχαν κρούσει επαν...

Με δύο υπερσύγχρονα ασθενοφόρα μάρκας Mercedes εξοπλίστηκε ο στόλος του ΕΚΑΒ Τρίπολης, καθώς στο παρελθόν οι αρμόδιοι είχαν κρούσει επανειλημμένως τον κώδωνα του κινδύνου για την οριακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο γηρασμένος στόλος του ΕΚΑΒ.
Η προμήθεια των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών που υπάρχουν.
Συνολικά δέκα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα παρεδόθησαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες.
Η παράδοση των ασθενοφόρων έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλλη Γιαννακούρα, και από τους περιφερειακούς συμβούλους κ. Κατσίρη, κ. Ντάνο καθώς και από τον κ. Νίκο Γιαννακόπουλο.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με την ενίσχυση του στόλου του ΕΚΑΒ στοχεύει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της δημόσιας υγείας. Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα είναι απαραίτητη όσο ποτέ η δημιουργία υποδομών στη δημόσια υγεία, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας προς το κοινωνικό σύνολο.
Στην παραλαβή επίσης παραβρέθηκαν ο κ. Μπακόπουλος Σταμάτης, διευθυντής του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Τρίπολης και ο κ. Αγρότης Νικόλαος, Συντονιστής Διευθυντής Γενικού Παναρκαδικού, οποίοι ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την ενίσχυση του στόλου του ΕΚΑΒ αλλά και μίλησαν για την αναγκαία στελέχωση του ΕΚΑΒ και για τις επιπλέον ανάγκες ενίσχυσης του προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.