HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: "Το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς"

Με αφορμή τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Φωστήρα στο Ταύρο για το πρωτάθλημα, ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλο...

Με αφορμή τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Φωστήρα στο Ταύρο για το πρωτάθλημα, ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:
«Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένα από τα δυσκολότερα της χρονιάς.
Ταξιδεύουμε σε μια παραδοσιακά πολύ δυνατή έδρα, όπως όλοι γνωρίζουν, και αντιμετωπίζουμε τον Φωστήρα, μια δυνατή ομάδα που διαθέτει ένα καλό μείγμα νέων και έμπειρων παικτών και στον πάγκο έχει την καθοδήγηση ενός έμπειρου προπονητή.
Εμείς έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό το διαπιστώσαμε και από το παιχνίδι της Τετάρτης.
Όλοι τους καθημερινά προσπαθούν να γίνονται καλύτεροι και σαν άτομα και σαν ομάδα και τους θαυμάζω γι αυτό.
Εκτός του Ανδρέα (Μαστραντωνάκη) που πλησιάζει η ώρα της επανόδου του όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι.
Αύριο ολοκληρώνουμε την προετοιμασία μας αφού σε αυτό το παιχνίδι που θέλουμε να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά.
Περιμένουμε τους φιλάθλους μας να είναι για ακόμα μια φορά μαζί μας όπως και τους πολλούς οπαδούς της ομάδας μας που μένουν στην Αθήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.