HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ:Ο Ερυθρός Σταυρός κοντά σε ευάλωτες ομάδες

Η κοινωνική υπηρεσία και οι Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας για την εορταστική περίοδο των Φριστουγέν...

Η κοινωνική υπηρεσία και οι Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας για την εορταστική περίοδο των Φριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς διοργάνωσαν για τις ευάλωτες ομάδες, που στηρίζουν τις παρακάτω εκδηλώσεις:
•➤ εορταστική εκδήλωση με ζωντανή μουσική και προσφορά δείπνου για τα 30 άτομα με ψυχιατρικά προβλήματα, που φιλοξενούνται στους δύο ξενώνες «Χυχαργώς» της πόλης.
•➤ χριστουγεννιάτικες κατασκευές και εορταστική έξοδο στην πόλη με προσφορά δείπνου για τα 18 φιλοξενούμενα παιδιά του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων.
•➤παρακολούθηση θεατρικής παράστασης στο χώρο του «Σκαγιοπουλείου» Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Αρρένων με τίτλο «το παιχνίδι του έρωτα και της τύχης», από τη κινητή θεατρική ομάδα του Δ.Ι.Π.Ε.Θ.Ε. Πατρών για τα 18 φιλοξενούμενα παιδιά του «΢καγιοπουλείου» και τους φίλους αυτών, έχουν οργανώσει οι εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας.
•➤ εορταστική έξοδο και προσφορά συμβολικών δώρων και γλυκισμάτων θα προσφέρουν οι εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας για τους 17 ψυχικά ασθενείς του οικοτροφείου της «Κλίμακας» Πατρών καθώς και τα 15 παιδιά με νοητική υστέρηση που φιλοξενούνται στο Θ.Π.Κ. «Η Μέριμνα»
Πατρών.
•➤εορταστική εκδήλωση με προσφορά συμβολικών δώρων και ζωντανή μουσική σε Φριστουγεννιάτικες μελωδίες, για τα 100 φιλοξενούμενα άτομα του Ασύλου Ανιάτων Πατρών έχουν οργανώσει οι εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας.
•➤επίσκεψη κατ' οίκον σε μοναχικά ηλικιωμένα άτομα διοργανώνεται από τους εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας οι οποίοι τους στηρίζουν σε εβδομαδιαία βάση. Θα ανταλλάξουν ευχές και θα τους προσφέρουν συμβολικά δώρα, τρόφιμα και γλυκίσματα.
•➤επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από τους εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας στους κρατούμενους του καταστήματος κράτησης Πατρών. Οι εθελοντές αντάλλαξαν ευχές με τους κρατούμενους που προέρχονται από μακρινές περιοχές και δεν έχουν οικογενειακό περιβάλλον. Ενώ ενισχύθηκαν οικονομικά αδύναμοι κρατούμενοι με είδη ατομικής υγιεινής, αλληλογραφίας, ρουχισμού και υποδημάτων.
•➤προσφορά δεμάτων με τρόφιμα, γλυκίσματα και είδη ατομικής υγιεινής οργάνωσε η Κοινωνική Τπηρεσία του Σμήματος για τις 370 οικονομικά αδύναμες οικογένειες και τα 121 μοναχικά ηλικιωμένα άτομα, κάτοικοι του Δήμου Πατρέων και του Δήμου Ερυμάνθου. Οι οικογένειες και τα
μοναχικά άτομα υποστηρίζονται από την κοινωνική υπηρεσία του Σμήματος καθώς και τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ερυμάνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.