HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής σε Μέγα Σπήλαιο - Ρογούς και Κερπινή (ΦΩΤΟ)

Οι εκδηλώσεις Μνήμης και τιμής για τα 73 χρόνια από το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων, συνεχίζονται. Χθές, 3 Δεκεμβρίου στο Μέγα Σπήλαιο, σήμ...

Οι εκδηλώσεις Μνήμης και τιμής για τα 73 χρόνια από το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων, συνεχίζονται. Χθές, 3 Δεκεμβρίου στο Μέγα Σπήλαιο, σήμερα στην Κερπινή και στους Ρογούς. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Ανδρέας Ριζούλης. 
Οι εκδηλώσεις μνήμης κορυφώνονται, στα Καλάβρυτα, απο το Σάββατο, 10 Δεκέμβρη έως τη Τρίτη, 13 Δεκέμβρη, με το πάνδημο μνημόσυνο.
Περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων
1)Το Σάββατο,10/12: Προβολή του ιστορικού ντοκιμαντέρ "Στούς νεκρούς της Λευτεριάς", με 50 βιωματικές αφηγήσεις, Καλαβρυτινών και απο τα χωριά μας, που έζησαν τα γεγονότα, πολλοί από τους οποίους, σήμερα, δεν ζουν.
2)Την Κυριακή,11/12:Πανελλήνιο Μαθητικό Ποιητικό διαγωνισμό,"ΑΘΛΟΝ ΠΟΙΗΣΕΩΣ",προς τιμήν του Γιάννη και της Λένας Κουτσοχέρα και βυζαντινούς ύμνους για το Ολοκαύτωμα,απο το μουσικοδιδάσκαλο και πρωτοψάλτη Βασίλη Καλογερόπουλο, με τη σχολή του,
3)Τη Δευτέρα,12/12: Συναυλία με το Κουαρτέτο Εγχόρδων της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών,με έργα Μπετόβεν,Τσαϊκόφσκι κ.ά.

Το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων μνήμης για το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.