HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Τα περίεργα "παιχνίδια" του ποδοσφαίρου

Σε ένα παράξενο παιχνίδι που αφήνει γλυκόπικρη γεύση, τα Καλάβρυτα ηττήθηκαν με 3-0 από τον πρωτοπόρο ομάδα της Β' Κατηγορίας Φοίνι...

Σε ένα παράξενο παιχνίδι που αφήνει γλυκόπικρη γεύση, τα Καλάβρυτα ηττήθηκαν με 3-0 από τον πρωτοπόρο ομάδα της Β' Κατηγορίας Φοίνικα Σαλμένικου. Παράξενο παιχνίδι αφού μόλις στο πρώτο λεπτό του παιχνιδιού η φιλοξενούμενη ομάδα έπιασε ουσιαστικά στον... ύπνο τους παίκτες των Καλαβρύτων και προηγήθηκε στην αναμέτρηση.
Αυτό όμως δεν απέφερε πτώση ηθικού στους γηπεδούχους που άγγιξαν τεράστια ποσοστά κατοχής και επί της ουσίας έπαιζαν στο μισό γήπεδο την ομάδα του Φοίνικα. Ωστόσο, παρά τις εκπληκτικές ευκαιρίες δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. 
Σαν να μην έφτανε αυτό λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στην ομάδα των Καλαβρύτων και στην συνέχεια της φάσης ο Φοίνικας κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Στις αρχές της επανάληψης ο Ντιουφ εκτέλεσε ένα πολύ τεχνικό φάουλ, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα εκτός εστίας.
Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αισθάνονται τυχεροί, αφού σε μία παράβαση θα μπορούσαν να μείνουν με παίκτη λιγότερο, όμως ο άρχων της αναμέτρησης "έκλεισε" τα μάτια και έδειξε την συνέχεια του παιχνιδιού. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα των Καλαβρύτων δέχθηκε και τρίτο τέρμα, γράφοντας έτσι τον επίλογο μιας πολύ άτυχης μέρας. Αξίζει, ωστόσο, να αναφέρουμε πως από την ομάδα του Νίκου Γιαννόπουλου έλειπαν βασικές "μονάδες" όπως ο Σταθόπουλος, ο Παπαγεωργίου και ο Αναγνωστόπουλος.
Για τα Καλάβρυτα έπαιξαν οι: Λέσης, Αλεξόπουλος. Κανελλόπουλος, Θανόπουλος, Παπαδόπουλος, Ντιουφ, Αλευρίτης, Τσαβαλάς, Λιακόπουλος, Παπαδάτος, Κουτρουμάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.