HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πρόκριση στην επόμενη φάση με Χαλκιά στο τέρμα!

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής προκρίθηκε η ομάδα της Παναχαϊκής , μετά την νίκη της με 1-0 επί του Αιολικού στο στάδ...

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής προκρίθηκε η ομάδα της Παναχαϊκής, μετά την νίκη της με 1-0 επί του Αιολικού στο στάδιο της Αγυιάς. Ντεμπούτο για τον σπουδαίο Έλληνα τερματοφύλακα, Κώστα Χαλκιά που γνώρισε την αποθέωση από τους περίπου 1000 φίλους των Αχαιών.
Η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη και κατάφερε στο 14' να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από σέντρα του Πιτταρά, ο Μωραϊτης εντελώς μόνος στα όρια της περιοχής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιώτα.
Στην επανάληψη ο Αιολικός προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και είχε τις δικές του καλές στιγμές. Μάλιστα σε μια από αυτές στο 78' λεπτό, έφτασε μια ανάσα από το 1-1, όταν ο Ιωαννίδης έδωσε την πάσα στον Σπαρτάλη που ήταν μόνος του, με το σουτ του τελευταίου να καταλήγει άουτ.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς, Τσαφταρίδης, Αδαμόπουλος, Σ. Σούλης, Δημητρίου, Γ. Παπαδόπουλος (74΄ Γκινο), Γεωργαντόπουλος (67΄Κωνσταντινίδης), Μπιτσάκος , Μωραίτης, Πολυχρόνης (81΄ Στεργιδης), Πιτταρας.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Πολλαετίδης): Γιώτας, Ιωαννίδης, Κρητικός, Καπταγιαννής (53΄ Mίχος), Κεσίδης, Ταχιάς, Αμπντουλ, Σπαρτάλης, Μπούρους, Παληγεώργος, Μανουσάκης (74΄ Τόλιας).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.