Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: "Κοιμήθηκε" και άφησε βαθμούς στον Ταύρο

Η Πατρινή ομάδα σε ένα μέτριο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, απέναντι στον Φωστήρα, «ξύπνησε» στο τέλος, πιέζοντας τους γηπεδούχους για να...

Η Πατρινή ομάδα σε ένα μέτριο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, απέναντι στον Φωστήρα, «ξύπνησε» στο τέλος, πιέζοντας τους γηπεδούχους για να βάλει ένα γκολ, έχοντας σαν στόχο της να πάρει το «διπλό» που θα της έδινε ακόμα μεγαλύτερη διαφορά από τους διώκτες της.
Το α’ μέρος για την Παναχαϊκή ήταν μέτριο, όμως στην επανάληψη οι αλλαγές που έκανε ο πάγκος της Πατρινής ομάδας έδωσαν επιθετική πνοή στην ομάδα, φτάνοντας κοντά στη νίκη, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
Η Παναχαϊκή έχασε σημαντικές ευκαιρίες για ένα γκολ στο 7΄με τον Αργυρόπουλο, στο 52’ , με τον Μωραίτη και στο 85’ με τον Ελευθεριάδη.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Παντέλης): Μπαλασάκης, Παραράς, Καλημέρης, Δημακάκος (72’ Κοσμίδης), Μεντής, Κόπελας, Σκάρος, Κοτίτσας, Ντάφλας, Ταχματζίδης, Λέσι.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Αδαμόπουλος, Γκίνο, Φωτάκης, Ελευθεριάδης (91’ Κωνσταντινίδης), Στεργίδης, Αργυρόπουλος (82’ Μπιτσάκος), Σιαλμάς (72’ Μωραίτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.