HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Πολεμικό μας Ναυτικό Εορτάζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα 6 Δεκεμβρίου το Πολεμικό Ναυτικό εορτάζει, τον προστάτη της Άγιο Νικόλαο. Άρρηκτα συνυφασμένη με το υγρό στοιχείο, τη θάλασσα είν...

Σήμερα 6 Δεκεμβρίου το Πολεμικό Ναυτικό εορτάζει, τον προστάτη της Άγιο Νικόλαο. Άρρηκτα συνυφασμένη με το υγρό στοιχείο, τη θάλασσα είναι η ιστορία του Πολεμικού μας Ναυτικού. Έχει αναδειχθεί κυρίαρχο σε θάλασσες και πελάγη και ιδιαίτερα στο Αιγαίο, μια θάλασσα που οι ναυτικοί μας την γνωρίζουν όπως την παλάμη τους και προστατεύουν με πίστη και αυταπάρνηση.
Τα Καλάβρυτα, αν και ορεινή περιοχή έχει βγάλει σπουδαίους αξιωματικούς του ναυτικού που υπηρέτησαν πάντα στην πρώτη γραμμή σε όλα τα πλοία και υποβρύχια του στόλου μας.
ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ

Με την ευκαιρία του εορτασμού του Πολεμικού Ναυτικού, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος είπε τα χρόνια Πολλά μέσω Twitter όχι μόνο στο Πολεμικό Ναυτικό, αλλά και στο Εμπορικό Ναυτικό και στο Λιμενικό.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.