Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Δύσκολες στιγμές στο.... Ρίο

Σε μία αναμέτρηση που ξεκίνησε με τις ιδανικότερες προϋποθέσεις αλλά τελείωσε με άσχημο τρόπο, τα Καλάβρυτα γνώρισαν την ήττα από τον Αε...

Σε μία αναμέτρηση που ξεκίνησε με τις ιδανικότερες προϋποθέσεις αλλά τελείωσε με άσχημο τρόπο, τα Καλάβρυτα γνώρισαν την ήττα από τον Αετό Ρίου με 4-0. Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Νίκου Γιαννόπουλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο δυνατά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και απείλησαν την εστία της ομάδας του Αετού όμως δεν μπορούσαν να σκοράρουν. Έτσι από ένα κόρνερ, οι γηπεδούχοι σκόραραν και πήραν κεφάλι στον αγώνα. Από εκεί και έπειτα οι παίκτες του Νίκου Γιαννόπουλου φάνηκαν μουδιασμένοι αλλά μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαν και πάρει και πάλι την κατοχή.
Στο δεύτερο μέρος ξανά οι γηπεδούχοι που δεν είχαν απειλήσει μέχρι εκείνο το σημείο, κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα και να "παγώσουν" τους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Κ.
Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, ο διαιτητής υπέπεσε σε σφάλμα και απέβαλλε τον Γιάννη Λέση, θεωρώντας πως ο τελευταίος έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής. Ο Αετός επωφελήθηκε και πέτυχε άλλα δύο τέρματα μέχρι την λήξη της αναμέτρησης που βρήκε τα Καλάβρυτα να φεύγουν με ακόμη μία ήττα από την Πάτρα.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής
Σάββατο 17/12
Ποσειδών Πάτρας-Ψηλαλώνια 1-1
Δρέπανο-Αχιλλέας Καμαρών 3-4
Φοίνικας Σαλμενίκου-Πάτρα 2005 A.E. 0-1
Δαβουρλής K. 92-Αναγέννηση Ψαθόπυργου 1-0
Αστήρ Τέμενης-Μέγας Δικέφαλος 4-2
Κυριακή 18/12
Δήμος Διακοπτού Α.Ο.-Ακράτα 2-0
Αετός Ρίου-Καλάβρυτα 4-0
Δόξα Ελαιώνος-Αετός Πατρών 0-5

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.