HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα για τις εορτές

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας , εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων, αλλά και της Πρωτοχρονιάς, απευθύνει τις θ...

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων, αλλά και της Πρωτοχρονιάς, απευθύνει τις θερμές ευχές του προς όλους τους πολίτες της Περιφέρειας:
«Οι γιορτινές αυτές ημέρες των Χριστουγέννων μας μεταφέρουν μέσα από τη γέννηση του Χριστού, το μήνυμα της αγάπης, της ελπίδας και της χαράς.
Αυτές οι άγιες ημέρες ας μας δώσουν τη δύναμη που χρειαζόμαστε όλοι μας για να απαντήσουμε στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και έχουμε μπροστά μας, για να καταφέρουμε να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία.
Το 2016 ήταν μία χρονιά δύσκολη, όμως καταφέραμε να κρατηθούμε όρθιοι. Έτσι και το 2017 που έρχεται με μεγάλες και σοβαρές πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με όραμα, ευθύνη και να ενώσουμε κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις.
Στραμμένοι στον άνθρωπο και στις ανάγκες του και στέλνοντας ένα μήνυμα στη νεολαία μας:
Το μήνυμα της ενθάρρυνσης και της δύναμης να μείνει εδώ στον τόπο της.
Κάτι που θα γίνει μόνο με ανάπτυξη που κάνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, δίνοντας όλο το βάρος της στην παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής μας, για να υπάρχει σιγουριά και ασφάλεια και οι νέοι μας να οραματίζονται, να παράγουν, να δώσουν μια νέα κοινωνική και εθνική ώθηση στη χώρα μας.
Εύχομαι η νέα χρονιά που έρχεται να βρει την Ελλάδα ενωμένη πάνω σε ένα στόχο:
Να κρατήσουμε τη Δημοκρατία μας ζωντανή.
Εύχομαι σε όλους, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, να έχουν δύναμη, κουράγιο, υγεία και αγάπη.
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.