Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: "Αυτό που ζούμε στην Αγυιά είναι μοναδικό"!

Με αφορμή τον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης με τον Αιολικό Μυτιλήνης για το Κύπελλο , ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλο...

Με αφορμή τον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης με τον Αιολικό Μυτιλήνης για το Κύπελλο, ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:
«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν από τους καλύτερους αντιπάλους που αντιμετωπίσαμε μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα.
Οι αγώνες Κυπέλλου, και ιδιαίτερα οι νοκ άουτ αγώνες, είναι διαφορετικοί και έτσι τους αντιμετωπίζουμε. Στόχος μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά αυτό θα συμβεί μόνο εφόσον είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη της διάρκεια του παιχνιδιού.
Έχουμε καλή ψυχολογία επειδή προερχόμαστε από μια νίκη με ευρύ σκορ αλλά και επειδή τα παιδιά στέκονται καθημερινά πολύ καλά στις προπονήσεις.
Ευχαριστούμε τους χιλιάδες φίλους μας για την συμπαράσταση και την ενέργεια που μας δίνουν σε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Η ώρα έναρξης του αγώνα είναι δύσκολη και πιθανώς να εμποδίσει αρκετούς φιλάθλους μας να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Είμαστε όμως βέβαιοι ότι αυτό που ζούμε όλοι εμείς στο ποδοσφαιρικό τμήμα, από τότε που επιστρέψαμε οριστικά στην Αγυιά, θα το ζήσουμε και την Τετάρτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.