Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φωτίστηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Διακοπτό

Με μια πολύ ζεστή γιορτούλα, κόντρα στο τσουχτερό χειμωνιάτικο κρύο, η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. σε συνεργασία με Αντιδημαρχία Ανατολικής Αιγιαλείας κα...

Με μια πολύ ζεστή γιορτούλα, κόντρα στο τσουχτερό χειμωνιάτικο κρύο, η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. σε συνεργασία με Αντιδημαρχία Ανατολικής Αιγιαλείας και την Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού, διοργάνωσε τον φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην αγορά του Διακοπτού, παρουσία πολλών φίλων. 
Μαθητές των σχολείων του Διακοπτού προετοίμασαν κατάλληλα για την περίσταση ποιήματα και ευχές, ενώ η Δημοτική Παιδική Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας και η νεοσύστατη Χορωδία Ενηλίκων (τμήμα Διακοπτού) τραγούδησαν γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από όλο τον κόσμο. Παράλληλα, τις ευχές τους έστειλαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικού Σταθμού, Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Διακοπτού και οι τοπικοί φορείς: "Καλός Σαμαρείτης", Θεατρική Ομάδα Διακοπτού, Εκπολιτιστικός Σύλλογος "Νέα Πνοή", Αθλητικός Όμιλος Διακοπτού, Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος "Φιλοξένια", Σύλλογος Φίλων Οδοντωτού, Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερνίτσας, Ανεξάντλητοι Ποδηλάτες Διακοπτού, Εθελοντική Ομάδα Διακοπτού. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πάρτυ υπό τις μουσικές επιλογές του dj Γιάννη Τζόβολου και με κεράσματα.
Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Φάνης Σταυρόπουλος και Βασίλης Γ. Χριστόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κ.κ. Μαρία Παπαγεωργίου (που είχε αναλάβει και την όλη διοργάνωση αλλά και παρουσίαση), Μίνα Μπουρούσα, Κατερίνα Σπανού και Σούλα Τασσινού. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.