HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΡΝΕΣΙ: Συνεχίζονται τα έργα

Επειδή έχουμε συνηθίσει να κατηγορούμε κάθε φορά την εξουσία και να βρίσκουμε μόνο τα ελαττώματα, αξίζει να αναφέρουμε και να αναδείξουμ...

Επειδή έχουμε συνηθίσει να κατηγορούμε κάθε φορά την εξουσία και να βρίσκουμε μόνο τα ελαττώματα, αξίζει να αναφέρουμε και να αναδείξουμε την καλή της πλευρά. Η εξουσία του τόπου μας, μας αποδεικνύει έμπρακτα πως βρίσκεται παρούσα να αφουγκραστεί τα προβλήματα και τα αιτήματα μας και δε ξεχνά, αλλά με την πρώτη ευκαιρία ανταποκρίνεται. 
Συγκεκριμένα θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον αντιδήμαρχο κύριο Βασίλη Καρρά που έκανε πραγματικότητα τη δέσμευσή του, για την τσιμεντόστρωση του δρόμου που οδηγεί στο σχολείο στα αλώνια. 
Το καλοκαίρι είχε και ο ίδιος την ευκαιρία να δει από κοντά το δύσβατο δρόμο που οδηγεί στο κέντρο του πολιτισμού μας, καθώς παρευρέθηκε στην ημερίδα – αφιέρωμα για την αρχαία Κλειτορία που οργάνωσε ο σύλλογος μας. Εκεί με την ειλικρίνεια που τον χαρακτηρίζει, μας υποσχέθηκε πως θα μας εξασφαλίσει όλα τα υλικά για να γίνει η τσιμεντόστρωση του δρόμου από το σπίτι του κ. Ηλιόπουλου έως την είσοδο του σχολείου, μια απόσταση 200 περίπου μέτρων. 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε πως το έργο έχει ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα μέτρα τσιμέντου έχουν ήδη στρωθεί στο δρόμο για την ακρίβεια 35 μέτρων 
Επίσης πραγματοποιήθηκε και τσιμεντόστρωση εμπρόσθεν οικία κύριου Χρυσανθακόπουλου πλησίον της κεντρικής πλατείας του χωριού!
Ευχαριστούμε θερμά όσους συνέβαλαν στο έργο αυτό και ιδιαίτερα τον κύριο Βασίλη Καρρά. Ο σύλλογός μας είναι πάντα παρών για να αναδεικνύει την προσφορά από όπου κι αν έρχεται και φυσικά από πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα υπηρετούμε με την ίδια συνέπεια και αγάπη το τόπο μας.
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Καρνεσίου
o Πρόεδρος Σπήλιος Μπαλαφούτας
και Γραμματέας Αιμιλία Οικονόμου




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.