HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρωτιά για Άρσεναλ, νίκες για Μπάρτσα, Μπάγερν και Νάπολι - Όλα τα αποτελέσματα του Τσάμπιονς Λιγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κορυφή με τον Λούκας η Άρσεναλ Η Άρσεναλ νίκησε 4-1 στην Βασιλεία, με χατ-τρικ του Λούκας Πέρεθ και κατέκτησε την κορυφή, καθώς η ...


Κορυφή με τον Λούκας η Άρσεναλ
Η Άρσεναλ νίκησε 4-1 στην Βασιλεία, με χατ-τρικ του Λούκας Πέρεθ και κατέκτησε την κορυφή, καθώς η Παρί Σεν-Ζερμέν έμεινε στο 2-2 με την Λουντογκόρετς. Στο 8' ο Λούκας βρέθηκε στο ιδανικό σημείο, με τον Κίραν Γκιμπς να έχει ελευθερωθεί από κάθετη του Αλέξις Σάντσες, και πίστωσε την ασίστ στον Άγγλο αριστερό μπακ. Με την ίδια χρονική συνέχεια ήρθε και το 2-0, όταν ο Λούκας έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα αυτή τη φορά παίρνοντας το ριμπάουντ σε σουτ του Γκιμπς. Το δεύτερο μέρος ήταν ακόμη πιο διαδικαστικό από το πρώτο, με τον Λούκας να ολοκληρώνει το χατ-τρικ στο 47' και τον Ιγουόμπι να τερματίζει το κοντέρ για την ομάδα του στα τέσσερα γκολ στο 54'.
ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Βάλτσικ, Λανγκ, Σούχι, Μπαλάντα, Ανταμά Τραορέ, Ντιέ, Ταουλάντ Τζάκα, Ντελγάδο, Ελγιουνουσί, Στέφεν, Γιάνκο.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Χόλντινγκ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Γκρανίτ Τζάκα, Ράμσεϊ, Μεσούτ Εζίλ, Ιγουόμπι, Λούκας Πέρεθ, Αλέξις Σάντσες.


Basel vs Arsenal 1-4- All Goals & highlights... από mohtv


Αδιάφορο ματς με... πρωταγωνιστές!
Χωρίς κίνητρο έπαιξαν Μάντσεστερ Σίτι και Σέλτικ σε ένα ματς που δεν ανέδειξε νικητή. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στην τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου. Το ενδιαφέρον του αγώνα περιορίστηκε στο γεγονός πως το σκορ άνοιξε για λογαριασμό των «Καθολικών» ο Πάτρικ Ρόμπερτς, ο οποίος είναι δανεικός από τους «πολίτες» και σίγουρα βρήκε τον τρόπο να μπει στο… μάτι του Πεπ Γκουαρδιόλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, δηλαδή στο 8’, ο Ιχεανάτσι διαμόρφωσε το τελικό 1-1 που άφησε και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο ματς.


Manchester City vs Celtic 1-1 - All Goals... από football2016


Πήρε την εκδίκησή της η Μπάγερν
Μπορεί Μαδριλένοι και Βαυαροί να είχαν κλειδώσει τόσο τις προκρίσεις όσο και τις θέσεις τους στον 4ο όμιλο, στην μεταξύ τους όμως μάχη των... εντυπώσεων νικήτρια αναδείχθηκε η δεύτερη Μπάγερν που επικράτησε της πρωτοπόρου Ατλέτικο με 1-0 και πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφσκι.
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ(Κάρλο Αντσελότι): Νόιερ, Ραφίνια, Χούμελς, Αλάμπα, Μπερνάτ, Τιάγκο, Βιδάλ, Σάντσες, Ρόμπεν (83’ Κίμμιχ), Ντάγκλας Κόστα (87’ Μαρτίνεθ), Λεβαντόφσκι (80’ Μύλερ)
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλακ, Βρσάλικο, Σάβιτς, Γοδίν, Λούκας, Γκάμπι, Κόκε (68’ Τέγιε), Σαούλ, Γκαϊτάν (60’ Κορέα), Καράσκο (60’ Γκαμεϊρό), Γκριζμάν.


Bayern Munich vs Atletico Madrid 1-0 Extended... από Movie_HD_2015


Έμειναν στον άσο Αϊντχόφεν και Ροστόφ
Στο άλλο ματς του ομίλου Αϊντχόφεν και Ροστόφ, γνωρίζοντας τις... μοίρες τους δεν κουράστηκαν πολύ, έμειναν στο 0-0, με τη Ροστόφ να συνεχίζει την πορεία της στο Γιουρόπα Λιγκ ως τρίτη του ομίλου της. Η Αϊντχόφεν αποχαιρέτησε την Ευρώπη, ούσα ουραγός της βαθμολογικής κατάταξης.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Φιλίπ Κοκού): Ζουτ, Αρίας (62’ Περέιρο), Ισιμάτ (77’ Νασρίνγκ), Μορένο, Μπρένετ, Πρέπερ, Σβααμπ, Ράμσελααρ, Ζίτσενκο (62’ Ντε Γιονγκ), Λουκ Ντε Γιονγκ, Μπέρβιν.

ΡΟΣΤΟΦ (Ιβάν Ντανιλιάντς): Τζανάεβ, Καλάτσεβ (80’ Τερεντγιέφ), Μεβλία, Θέσαρ Νάβας, Γκράνατ, Κουντριάσοβ, Ερόχιν, Γκατσκάν, Νομπόα, Ακμούν, Πόλοζ (88’ Μπουκαρόφ)


Μπαρτσελόνα με αστέρα τον Αρντά Τουράν
Έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Αρντά Τουράν, που έκανε χατ -τρικ και σέρβιρε ένα γκολ στον Μέσι, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 4-0 της Γκλάντμπαχ στο Καμπ Νόου για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
ΜΠΑΡΤΣΑ: (Λουίς Ενρίκε) Σίλεσε, Βιντάλ, Μασεράνο, Ουμτιτί, Ντινί, Ινιέστα, Γκόμες, Ν. Σουάρες Τουράν, Πάκο, Μέσι
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (Σούμπερτ) Σόμερ, Κρίστενσεν, Βέστεργκάρντ, Τζάνσκλ, Ελβεντί, Σκούλζ, Νταχούντ, Στρόμπ, Κορμπ, Αζάρ, Χαν


Barcelona vs Borussia M'gladbach 4-0 - All... από kivancyildirim791


Ομορφιές από την Νάπολι
Με τον Ντρις Μέρτενς να μπαίνει στο ματς στο 57' και να καταφέρνει να φτιάχνει το 1-0 (Καγεχόν) και να κάνει το 2-0 μέσα μισή ώρα που αγωνίστηκε, η Νάπολι νίκησε την Μπενφίκα με 2-1 και πέρασε ως πρώτη από τον Όμιλο. Την ακολούθησαν οι Λουζιτανοί μετά την "αυτοκτονία" της Μπεσίκτας στην Ουκρανία που έχασε 6-0, τελειώνοντας το ματς με 9 παίκτες.
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Έντερσον - Σεμέδο, Λουιζάο, Λίντελοφ, Αλμέιδα - Σάλβιο, Πίτσι, Φέισα, Σέρβι (Καρίγιο 68') - Χιμένες, Γουέδες (Σίλβα 57')
ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα - Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ - Άλαν, Ντιαβαρά, Χάμσικ (Ζιελίνσκι 72') - Καγεχόν, Γκαμπιαντίνι (Μέρτενς 57'), Ινσίνιε


Benfica vs Napoli 1-2 Full Highlights 06_12... από socerhub365


Διασυρμός της Μπεσίκτας
Στο άλλο ματς, η Μπεσίκτας αυτοκτόνησε. Υποτίμησε την αποκλεισμένη και αδιάφορη Ντιναμό Κιέβου και βρέθηκε από το 9' να χάνει με 1-0 από το γκολ του Μπασέντιν. Η καταστροφή ολοκληρώθηκε στο 29' όταν οι Τούρκοι έχασαν τον Μπεκ με κόκκινη κάρτα και είδαν το ημίχρονο να κλείνει με σκορ 4-0 (Γιαρμολένκο 30', Μπουγιάλσκι 32', Γκονζάλες 45+3'). Άλλη μια αποβολή για τους Τούρκους για τον Αντριάνο στο 56', με τους Ουκρανούς να μη χαρίζονται, πετυχαίνοντας άλλα δυο γκολ για το τελικό 6-0 (Σίντορτσουκ 60', Μοράες 77').


Dinamo Kiev 6 - 0 Beşiktaş - Maç Özeti ve... από Postavkam


Ελληνικό λάθος εις βάρος της Παρί
Οι Βούλγαροι προηγήθηκαν στο 15' με τον Μισιντζάν και η Παρί ισοφάρισε στο 61 με τον Καβάνι. Δύο λεπτά αργότερα όμως μία φάση με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Έλληνα διαιτήτη. Μετά από σουτ του Ντι Μαρία η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού της Λουντογκόρετς ο οποίος ήταν σχεδόν πάνω στη γραμμή του τέρματος και απομακρύνθηκε. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν είδε την παράβαση προκαλώντας την αντίδραση των παικτών της Παρί Σεν Ζερμέν. Τελικά με το τελικό 2-2 η γαλλική ομάδα έχασε την πρωτιά του ομίλου η οποία κατέληξε στην Άρσεναλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.