Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΝΩ ΛΟΥΣΟΙ - Ευχαριστήρια Επιστολή Παναγιώτη Κωστόπουλου

Ευχαριστήρια επιστολή, απέστειλε ο απερχόμενος Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Λουσών "Τα Σουδενά" , εκ των ιδρυτών το...

Ευχαριστήρια επιστολή, απέστειλε ο απερχόμενος Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Λουσών "Τα Σουδενά", εκ των ιδρυτών του Συλλόγου και με τρεις δεκαετίες προσφοράς, κ. Παναγιώτης Κωστόπουλος, προς όλα τα μέλη τους Συλλόγου και όλους τους συγχωριανούς, τονίζοντας οτι "όλοι γνωρίζουν ότι η καρδιά μου ήταν, είναι και θα παραμείνει δοσμένη στον τόπο μου και στους συγχωριανούς μου."
Να σημειώσουμε οτι με απόφασή του το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου, απένειμε τον τίτλο του Επιτίμου Προέδρου του Συλλόγου στον κ. Κωστόπουλο, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολυετή και πολυεπίπεδη προσφορά του (διαβάστε εδώ).
Η επιστολή του κ. Παναγιώτη Κωστόπουλου έχει ως εξής: 
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη που  μου δείξατε.
Πράγματι, πέρασαν τριάντα δύο χρόνια από τότε που με εκλέξατε για πρώτη φορά Πρόεδρο του Συλλόγου μας και μάλιστα μεταξύ ισάξιων συντοπιτών.  Χωρίς αυτούς, όλα αυτά τα χρόνια δεν θα μπορούσα να έχω την δύναμη και την ενεργητικότητα να προσφέρω με την ίδια χαρά, ούτε θα είχα προσπαθήσει για τόσα. Γιατί δεν έγιναν τόσα μόνο από εμένα αλλά απ’ όλα τα μέλη του συμβουλίου και από όλους όσους προσφέρονταν κάθε φορά να βοηθήσουν. Και παρά την απόσταση που υπήρχε, όλοι γνωρίζουν ότι η καρδιά μου ήταν, είναι και θα παραμείνει δοσμένη στον τόπο μου και στους συγχωριανούς μου.
Θεωρώ όμως ότι η συγκεκριμένη χρονική στιγμή ήταν η καταλληλότερη για να αποσυρθώ και να παραδώσω τη σκυτάλη στους νεότερους για να συνεχίσουν το έργο του συλλόγου.
 ΣΗΜΕΡΑ, με γνώμονα το γενικό συμφέρον του Συλλόγου, των μελών και του χωριού, δίνω την υπόσχεση πως η πείρα που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια θα είναι πάντοτε στην διάθεση του νέου ΔΣ, που είναι και οι εγγυητές του ΑΥΡΙΟ.
Τους ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τους μέχρι χθές πολύτιμους συνεργάτες μου όλα αυτά τα χρόνια για την ενότητα του Συλλόγου, των μελών και του χωριού.
Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και το 2017 να φέρει υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.
Παναγιώτης Κωστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.