HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δεν τα κατάφερε ο ήδη αποκλεισμένος ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-0 από τη Θέλτα στη Λεωφόρο και έτσι γράφτηκε και επίσημα πια η χειρότερη, ευρωπαϊκή... έξοδος στην ιστορία το...

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-0 από τη Θέλτα στη Λεωφόρο και έτσι γράφτηκε και επίσημα πια η χειρότερη, ευρωπαϊκή... έξοδος στην ιστορία του, όντας ουραγός του ομίλου του και χωρίς νίκη. «Κατρακυλούν» στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ οι «πράσινοι», με τις κυρώσεις να θεωρούνται πλέον δεδομένες...
Ένα λεπτό μετά η Θέλτα κατάφερε να ανοίξει το σκορ, αφού ο Στιλ έκανε για άλλη μια φορά μια κακή έξοδο με αποτέλεσμα η κεφαλιά του Γκουιντέτι μετά την μπαλιά του Μάγιο να γράψει το 1-0 για τους Ισπανούς.
Στο 76’ ο Μολέδο έκανε ένα κακό μαρκάρισμα στον Γκουιντέτι, με τον ρέφερι να δίνει το πέναλτι στη Θέλτα. Ο Ορεγιάνα ανέλαβε την κτέλεση του και έγραψε το 2-0 για την ομάδα του.
Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης, 4-4-1-1): Στιλ - Μέστο, Μολέδο, Ιβανόφ, Χουχούμης - Ζέκα, Λουντ (83’ Κουτρουμπής), Εμποκού, Γουακάσο – Βιγιαφάνιες (70’ Βιγιαφάνιες) – Ρινάλντι (60’ Ιμπάρμπο)
Θέλτα (Εντουάρντο Μπερίσο, 4-3-3): Ρούμπεν - Μάγιο, Καμπράλ, Ρονκάλια, Τζόνι - Ραντόγια, Βας (63’ Ντίας), Ερνάντεθ - Μπονγκοντά, Γκουιντέτι (90’ Γκόμες), Ορεγιάνα (82’ Σίστο)




All Goals Panathinaikos 0-2 Celta de Vigo - 08... από diyan-delev

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.