Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τον κόμβο Ακράτας έως τον κόμβο Καλαβρύτων

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, για την κατεδάφιση με χρήση μηχανικών μέσων Άνω Δ...

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, για την κατεδάφιση με χρήση μηχανικών μέσων Άνω Διάβασης στο 155ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών και προκειμένου να αποφευχθεί κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός και των δυο κατευθύνσεων κυκλοφορίας της Νέας Εθνικής Οδού από σήμερα (14-12-2016) στις 16:00 έως αύριο (15-12-2016) στις 06:00 το πρωί.
Ο ολικός αποκλεισμός θα πραγματοποιηθεί από τον ανισόπεδο κόμβο Ακράτας (149ο χιλιόμετρο της Ν.Ε.Ο.), έως τον ανισόπεδο κόμβο Καλαβρύτων, (159Ο χιλιόμετρο της Ν.Ε.Ο.), ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με εκτροπή τους στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών.
Σε περίπτωση αδυναμίας εκτέλεσης εργασιών της κατεδάφισης την προβλεπόμενη ημερομηνία, αυτή θα πραγματοποιηθεί από την 21-12-2016  έως την 22-12-2016, κατά τα ίδια χρονικά διαστήματα.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.