HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φωτιές, μολότοφ και οδοφράγματα στα Εξάρχεια

Μάχες σώμα με σώμα σε κάθε στενό της περιοχής των Εξαρχείων μεταξύ αντιεξουσιαΣτών και ΜΑΤ. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική από την εκτετ...

Μάχες σώμα με σώμα σε κάθε στενό της περιοχής των Εξαρχείων μεταξύ αντιεξουσιαΣτών και ΜΑΤ. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική από την εκτεταμένη χρήση χημικών και τις φωτιές.
Βόμβες μολότοφ, πετροπόλεμος, φωτοβολίδες, βεγγαλικά, πύρινα οδοφράγματα από την μία πλευρά και χημικά, δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου- λάμψης συνθέτουν το σκηνικό που έχει στηθεί στο κέντρο της Αθήνας εδώ και περίπου δυο ώρες.
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, η ΕΛΑΣ μέχρι στιγμής έχει προχωρήσει σε 18 προσαγωγές. Όλοι οι προσαχθέντες οδηγούνται αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ.
Την ίδια ώρα η Αθήνα είναι αστυνομοκρατούμενη περιοχή καθώς δεκάδες κλούβες με εκατοντάδες άντρες των ΜΑΤ βρισκονται παρατεταγμένες σε καίρια σημεία ετσι ώστε να επέμβουν και να αποτρέψουν τυχόν επεισόδια. Συνολικά περισσότεροι απο 3.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός στο κέντρο της Αθήνας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.