HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ: Να καταβληθούν τα πενθήμερα και τα νυκτερινά στους Αστυνομικούς

Άμεση ήταν η κοινοβουλευτική παρέμβαση του Βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Κατσανιώτη, για το ζήτημα που προέκυψε με τη μη ...

Άμεση ήταν η κοινοβουλευτική παρέμβαση του Βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Κατσανιώτη, για το ζήτημα που προέκυψε με τη μη καταβολή των πενθήμερων και των νυκτερινών στους Αστυνομικούς.
Ο Βουλευτής στην ερώτηση που κατέθεσε στον Υπουργό Εσωτερικών αναφέρει ότι
«Απόγνωση και αγανάκτηση, αυτά είναι τα συναισθήματα των Αστυνομικών μετά την ενημέρωση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, πως δεν θα τους καταβληθούν εντός Δεκεμβρίου τα χρήματα που αντιστοιχούν στα πενθήμερα.
Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ επικαλείται αδυναμία καταβολής των πενθήμερων, γεγονός που έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των Αστυνομικών, καθώς με τα χρήματα αυτά υπολόγιζαν να καλύψουν οφειλές που θα πρέπει να τακτοποιηθούν μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Παράλληλα, πλήγμα για τους Αστυνομικούς αποτελεί και η μη καταβολή των νυκτερινών του Νοεμβρίου».
Καταλήγοντας, ο Βουλευτής τονίζει πως «η πολιτεία οφείλει να βρει άμεσα τους πόρους και να καταβληθούν τα πενθήμερα, αλλά και τα νυκτερινά του Νοεμβρίου στους Αστυνομικούς» και ζητά να ενημερωθεί από τον Υπουργό γιατί δεν θα καταβληθούν τα πενθήμερα, αλλά και τα νυκτερινά του Νοεμβρίου στους Αστυνομικούς εντός Δεκεμβρίου, εάν έχει σκεφτεί ο Υπουργός πως θα μπορέσουν οι Αστυνομικοί να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και σε ποιες ενέργειες θα προβεί προκειμένου να καταβληθούν άμεσα τα πενθήμερα και τα νυκτερινά του Νοεμβρίου στους Αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.