HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο ζητά ο Δημήτρης Κατσικόπουλος για το επίδομα θέρμανσης

Στο ζήτημα που έχει ανακύψει με τον αποκλεισμό των Καλαβρύτων από τις ορεινές περιοχές της χώρας που δικαιούνται επιπλέον παροχές για το...

Στο ζήτημα που έχει ανακύψει με τον αποκλεισμό των Καλαβρύτων από τις ορεινές περιοχές της χώρας που δικαιούνται επιπλέον παροχές για το πετρέλαιο θέρμανσης και έφερε στην επιφ'ανεια το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, αναφέρεται με επιστολή του στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρυτων και το Δήμαρχο Καλαβρύτων ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Δημήτρης Κατσικόπουλος.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής αναφέρει χαρακτηριστικά:
Κε Προεδρε
Μετα την (πολύ καθυστερημένη) έκδοση της απόφασης για ένταξη και διαχωρισμό ζωνών των Δήμων της χώρας σε οτι αφορά το επίδομα θέρμανσης και επειδή παρακολουθούμε έκπληκτοι έναν καθημερινό καυγά μεταξύ κυβερνητικών βουλευτών και αυτοδιοικητικών παραγόντων όλης της επικράτειας για το αν έπρεπε ή όχι να ενταχθεί σε ανώτερη ζώνη, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, οπως συγκαλέσετε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα συζήτησης τη μη ένταξη του ορεινού και μειονεκτικού δήμου μας στη Β Ζώνη αντί της Γ στην οποία ενετάχθη, σχετικά με το επίδομα θέρμανσης.
Επίσης παρακαλώ δι υμών τον κ. Δήμαρχο όπως οι ευχετήριες κάρτες που θα αποσταλούν στους κυβερνητικούς παράγοντες να τυπωθούν πάνω σε χάρτες της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού όπου θα διακρίνονται τα υψόμετρα του δήμου μας και εναλλακτικά πάνω σε έντυπα της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας,όπου θα διακρίνεται ο μέσος όρος της θερμοκρασίας στο δήμο Καλαβρύτων την περιοδο από Οκτώβρη έως Μάιο".
Δημήτρης Κατσικόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.