Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Έχασε και απομακρύνεται από την κορυφή

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα του Σκεπαστού , στην αναμέτρηση με την Ζήρια/ΤΑΔ’93 εκτός έδρας και απομακρύνθηκε από τις πρώτες θέσει...

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα του Σκεπαστού, στην αναμέτρηση με την Ζήρια/ΤΑΔ’93 εκτός έδρας και απομακρύνθηκε από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Χρήστου Μαγούλη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σωστή τακτική προσήλωσε και έκλεινε τους χώρους στην γηπεδούχο ομάδα που ήταν φανερά εκτός ρυθμού.
Ωστόσο όσο περνούσε ο χρόνος οι γηπεδούχοι του Κώστα Καψάλη κατάφερα να να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης. Τελικά στο 78΄, ο Παναγιώτης Ασημακόπουλος με το πρώτο του φετινό γκολ, χάρισε ένα σημαντικό τρίποντο απέναντι σε μία ομάδα που έχει φέτος τοποθετήσει αρκετά ψηλά τον πήχη και ευελπιστεί να πρωταγωνιστήσει.
Οι συνθέσεις:
ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Μακρυγιαννάκης, Αρβανίτης, Χαραλάμπους,Κορδωτός (57΄ Μπαρμπούνης), Κανάγιας (64΄ Παπαϊωάννου),  Ψυχογιάννης, Γκόφας (74΄ Λαλιώτης), Ασημακόπουλος, Βάκρινος, Μπαμπίλης, Λούλια.
ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Βασιλακόπουλος (82΄ Π. Τραγότσαλος), Βορύλας, Ντόκος, Μηλιάκης, Μονοκρούσος, Μανίκας, Μπαρκλέσιας, Βραχλιώτης, Καράμπελας, Δραγούτης.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Δάφνες Αιγιαλείας 0-3 Κεραυνός 2016

Θύελλα Αιγείρας 5-0 Εθνικός Αιγίου

Αβύθου Α,Ο.         0-2 Αναγέννηση-Αίας Συμπολ.

Κεραυνός Σελιανιτίκων 1-4 Φλόγα Ρόδιας

Ζήρια-ΤΑΔ'93         1-0 Σκεπαστό

Άνω Καστρίτσι 2-1 Άρης Κουνινάς

Προζυμούλης Λύκοι Δ.  0-2 Φλόγα Κάτω Καστριτσίου



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.