HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιώργος Λαζουράς: Θ´αντέξω, με τη δύναμη που μου δίνετε. Σας ευχαριστώ όλους και όλες

Σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη συγκινητική συμπαράσταση όλου του κόσμου στ...

Σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη συγκινητική συμπαράσταση όλου του κόσμου στην ανείπωτη θλίψη του. 
Το μηνυμα του Δημάρχου έχει ως εξής:
"ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, όλες και όλους, τους πολλούς και καλούς φίλους μου και φίλους της, αείμνηστης, Αρχοντούλας μου, για τη συγκινητική συμπαράστασή σας και τα ολόθερμα, παρηγορητικά σας, λόγια. Όλους όσοι, συμμετείχατε, στο βαρύτατο πένθος μας, ήλθατε, χθές, στα Καλάβρυτα, πλημμυρίσατε την εκκλησία και την πλατεία και την αποχαιρετήσατε, μετριάζοντας τον άφατο πόνο μας καθώς και όλους, όσοι, μας εκφράσατε, με κάθε μέσο και τρόπο,τα συλλυπητήριά σας,απαλύνοντας την οδύνη μας. Η ανθρώπινη καρδιά μου, παίρνει, απο όλους σας, δύναμη και κουράγιο, για ν'αντέξει, ν'αντέξει, το ανυπόφορο, το απροσδόκητο, το απίστευτο, το συγκλονιστικό. Να αντέξει, γιατί αυτό, θέλει και η αδελφούλα μου,από τους ουρανούς,που βρίσκεται και μας φροντίζει και μας σκέφτεται, όπως έκανε, πάντα. Και αυτή τη χάρη, θα της, την, κάνω. Θ´αντέξω, με τη δύναμη που μου δίνετε και τη συμπαράσταση που μου δείχνετε, όλοι σας, αγαπημένοι μου, φίλοι."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.