HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων παραμονή Χριστουγέννων

Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ. 5 και 4 του ν. 3852/2010 «Καλλικράτ...

Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ. 5 και 4 του ν. 3852/2010 «Καλλικράτης», που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα την 24η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 με το παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης :
“Περί της μη ένταξης του ορεινού, άγονου και μειονεκτικού μας, Δήμου Καλαβρύτων, στην Β΄ Ζώνη, για τη χορήγηση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης (αίτημα του επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας κ. Δημητρίου Κατσικόπουλου”.
Η συνεδρίαση αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα, γιατί, το θέμα, που ζητείται να συζητηθεί είναι κατεπείγον, αφού αφορά την ένταξη του ορεινού Δήμου Καλαβρύτων στη Β΄ κλιματική ζώνη από τη Γ΄ που εντάσσεται ο Νομός Αχαΐας και είναι (ο Δήμος) τώρα, ενόψει της χορήγησης του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης καθώς και (αφορά) στην άμεση και κατεπείγουσα συμπλήρωση ή τροποποίηση της σχετικής, από 16-12-2016 απόφασης του Υπουργού Οικονομιών (Α.Δ.Α.: ΩΧ4ΔΗ-ΞΥΡ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.