Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές στα χωρία που βρέθηκαν στο επίκεντρο του σεισμού

Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές μέχρι στιγμής στα χωριά που ήταν πολύ κοντά στο επίκεντρο του σεισμού όπως Ποντιάδες, Πετσάκους, Καρούσι και ...

Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές μέχρι στιγμής στα χωριά που ήταν πολύ κοντά στο επίκεντρο του σεισμού όπως Ποντιάδες, Πετσάκους, Καρούσι και στο Μπόσι δεν έχουν αναφερθεί έως τώρα ζημιές και προβλήματα. 
Ο δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς επικοινώνησε με τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων και δεν ανέφεραν ζημιές αλλά με το πρώτο φως της ημέρας θα γίνει περαιτέρω έλεγχος.
Στην Μακελλαριά
Καλά είναι οι Μοναχές στην Ιερά Μονή Μακελλαριάς Καλαβρύτων μετά την σεισμική δόνηση που σημειώθηκε  στις 23:05 απόψε μεγέθους 4.6R με επίκεντρο πολύ κοντά στο Μοναστήρι. Σε επικοινωνία που είχε πριν από λίγο το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS με το Μοναστήρι μας, μας δήλωσαν οτι ο σεισμός ήταν εξαιρετικά δυνατός και μάλιστα πάνω στον βραχο του μοναστηριού τον έκανε ακόμα πιο αισθητό. Ζημιές δεν εχουν διαπιστώσει ακόμα αλλά θα ελέγξουν με το φως της ημέρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.