Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Κλιμάκιο της ΝΟΔΕ στην Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Επισκέψεις σε υπηρεσίες την παραμονή των Χριστουγέννων πραγματοποίησε κλιμάκιο μελών της ΝΟΔΕ Αχαΐας, τον βουλευτή του Νομού, Ανδρέα Κατ...

Επισκέψεις σε υπηρεσίες την παραμονή των Χριστουγέννων πραγματοποίησε κλιμάκιο μελών της ΝΟΔΕ Αχαΐας, τον βουλευτή του Νομού, Ανδρέα Κατσανιώτη και πολιτευτές πραγματοποίησαν τις συναντήσεις.
Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Αχαΐας:
«Στο πλαίσιο της «Συμφωνίας Αλήθειας» που παρουσίασε ο Πρόεδρος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στους Έλληνες πολίτες στη Δ.Ε.Θ., πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις την παραμονή των Χριστουγέννων από κλιμάκιο του κόμματος με μέλη της ΝΟΔΕ Αχαίας, τον βουλευτή του Νομού μας κο Κατσανιώτη και πολιτευτές. Έγινε επίσκεψη στην Αστυνομική Δ/νση Αχαΐας και το κλιμάκιο αναφέρθηκε στην επικοινωνία του μηνύματος της ΝΔ που αφορά την κοινωνία και η στήριξη της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πατρών (Ναυαρίνου 120). Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία του νέου σκύλου που χρησιμοποιήτε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τις έκτακτες ανάγκες.. .»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.