HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΣΤΡΙΑ: Σώθηκε από θαύμα ηλικιωμένος που έπεσε σε ρέμα

Στο  Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης νοσηλεύετε  ευτυχώς έκτος κινδύνου  ο ηλικιωμένος συμπατριώτης μας (Σωτήρης Δημόπουλος) από τα Κασ...

Στο  Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης νοσηλεύετε  ευτυχώς έκτος κινδύνου  ο ηλικιωμένος συμπατριώτης μας (Σωτήρης Δημόπουλος) από τα Καστριά Καλαβρύτων, ο οποίος την Παρασκευή το  βράδυ και ώρα 10:30 στο δρόμο για το σπίτι του,   έπεσε  σε ρέμα  σε κεντρικό σημείο του χωριού.  
Όπως μας επισημαίνει ο σύλλογος Καστριωτών, αίτια του ατυχήματος ο ανύπαρκτος κοινοτικός φωτισμός και η έλλειψη προστατευτικών   κάγκελων.  Ο άτυχος ηλικιωμένος πέρασε την νύχτα  με θερμοκρασία υπό του μηδέν στο ρέμα από όπου τον ανέσυραν χωριανοί  που τον αντιλήφθηκαν στις  ώρα 08:30 το πρωί. Μεταφέρθηκε σε διπλανή οικία, (του προέδρου της κοινότητας)  του προσφέρθηκε ζεστασιά,  εκλύθηκε ιατρός και ασθενοφόρο όπου τον μετέφεραν στο κέντρο υγείας και στην συνέχεια στο νοσοκομείο Τρίπολης όπου και νοσηλεύετε. 
Η διοίκηση του συλλόγου Καστριωτών σε ανακοίνωσή της δηλώνει:
"Οι Καστριώτες, είναι αγανακτισμένοι για αδιαφορία της δημοτικής αρχής σε καίρια ζητήματα του χωριού, ελπίζουν πως μετά και από αυτό   το ατύχημα  ο δήμος πλέον θα δώσει την πρέπουσα σημασία για την επίλυσή τους."
Το Δ.Σ του συλλόγου εύχεται ολόψυχα σε όλους ανά τον κόσμο Καστριώτες να περάσουν με τις οικογένειές τους και τους δικούς χαρούμενα και ευτυχισμένα Χριστούγεννα. Η γέννηση του Θεανθρώπου ας σημάνει την αρχή για ειρήνη , μια καλύτερη ζωή γεμάτη αγάπη, υγεία και ευτυχία. Το νέο έτος 2017 να εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες μας και να φέρει σε όλους μας χαρά, όμορφες στιγμές , πολλά χαμόγελα και πολύ δύναμη να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες.
Χρόνια Πολλά – Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2017."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.