Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αίτημα από το Επιμελητήριο Αχαΐας για παράταση αιτήσεων στον αναπτυξιακό νόμο

Το Επιμελητήριο Αχαΐας απέστειλε σήμερα την κατωτέρω επιστολή προς τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δήμο Παπαδημητρίου Κύριε Υπουρ...

Το Επιμελητήριο Αχαΐας απέστειλε σήμερα την κατωτέρω επιστολή προς τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δήμο Παπαδημητρίου
Κύριε Υπουργέ,
Με την παρούσα αναφερόμαστε στις ακόλουθες προκηρύξεις καθεστώτος ενισχύσεων του αναπτυξιακού νόμου 4399/2016 :
Α. «Νέες ανεξάρτητες ΜΜΕ» που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 3377 Β/19.10.2016 και
Β. «Γενική Επιχειρηματικότητα» που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 3378 Β/19.10.2016.
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αυτών των προτάσεων λήγει την 20η  Δεκεμβρίου 2016, που σημαίνει πως λόγω του άκρως περιορισμένου χρόνου προετοιμασίας, έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να υποβάλουν προτάσεις.
Θεωρούμε πως μια εύλογη παράταση είναι εφικτή και θα δώσει την δυνατότητα υποβολής των σχετικών αιτήσεων με αντίστοιχη συγκέντρωση των δικαιολογητικών σε σαφώς περισσότερες επιχειρήσεις.
Παράλληλα, υπενθυμίζουμε την πάγια θέση του Επιμελητηρίου μας για την δυνατότητα υποβολής των αιτήσεων με ανοικτές προσκλήσεις χωρίς καταληκτικές ημερομηνίες σε τόσο ασφυκτικές προθεσμίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.