HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παρουσίαση βιβλίου: ''Χειμωνιάτικες βραδιές στο τζάκι'

Οι εκδόσεις "Άπειρος χώρα" και το περιοδικό Ήπειρος 'Απειρος Χώρα, παρουσιάζει τα βιβλία ''Χειμωνιάτικες βραδιές σ...

Οι εκδόσεις "Άπειρος χώρα" και το περιοδικό Ήπειρος 'Απειρος Χώρα, παρουσιάζει τα βιβλία ''Χειμωνιάτικες βραδιές στο τζάκι'' και ''Φώτης Μπατσούλης. Ποιητής της ουτοπίας-πεζογράφος του στοχασμού'', την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016μ ώρα 11.00' πρωινή, στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Αποδήμων Μουργκάνας, Γερανίου 44, Ομόνοια,
Στο  βιβλίο ''Χειμωνιάτικες βραδιές στο τζάκι'' συμμετέχει   ο άξιος πρεσβευτής του Καλαβρυτινού τόπου μας Νίκος Παπακωνσταντόπουλος.
Ο ίδιος μας λέει:  "Η συμμετοχή μου στο συλλογικό και συλλεκτικό βιβλίο «Χειμωνιάτικες βραδιές στο τζάκι», οφείλεται στο τιμητικό κάλεσμα των Εκδόσεων «ΑΠΕΙΡΟΣ ΧΩΡΑ» και προσωπικά του εκδότη κ. Σωκράτης Βασιλείου. Τον ευχαριστώ θερμά! Όπως και όλοι οι συντάκτες του πνευματικού έργου, επικεντρώνομαι σε λαογραφικά στοιχεία και βιώματα των παιδικών μου χρόνων. Προσπαθώ, παράλληλα, να «παντρέψω» μέσα σε λίγες σελίδες τις συνήθειες του τόπου μου με τις Ηπειρώτικες, που στην ουσία είναι κοινές. Στη συμπόρευση αυτή, λοιπόν, σας προσκαλώ και προσωπικά! Η παρουσία σας θα είναι τιμητική για τις Εκδόσεις «ΑΠΕΙΡΟΣ ΧΩΡΑ», την ταπεινότητά μου, το χωριό μου και τον τόπο μου! Σας ευχαριστώ. Με εκτίμηση Ν.Π."
Διαβάστε και εδώ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.