Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στην Αμυγδαλή Λαμπείας

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ληστεία σε βάρος ηλικιωμέ...

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης, που είχε συμβεί τον Φεβρουάριο, στην Αμυγδαλή Λαμπείας στην Ηλεία.
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, σε βάρος ενός τριών ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 43, 35 και 33 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.
Από την αστυνομική  έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού με ένα συνεργό τους, που αναζητείται, στις 23-2-2016, αργά το βράδυ, φορώντας κουκούλες, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και αφού την απείλησαν με τη χρήση μαχαιριού, της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1500 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.
Η εξιχνίαση της υπόθεσης είναι αποτέλεσμα πολύμηνης ενδελεχής αστυνομικής έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου κατά την οποία οι αστυνομικοί αξιοποίησαν στοιχεία και δεδομένα που προέκυψαν από ειδικές ανακριτικές μεθόδους.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας ενώ οι έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.