HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ενημέρωση δρομέων από το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων

Το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων, συνδιοργανωτής του Αγώνα Δρόμου 10 χιλιομέτρων, Θυσίας Καλαβρυτινού Ολοκαυτ...

Το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων, συνδιοργανωτής του Αγώνα Δρόμου 10 χιλιομέτρων, Θυσίας Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, που θα γίνει την Κυριακή 11 Δεκέμβρη, ενημερώνει τους συμμετέχοντες δρομείς για τις εξής υψομετρικές διαφορές της διαδρομής:
🚶Από το 1ο χιλιόμετρο έως το 2ο χιλιόμετρο υπάρχει ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ 
🚶Από το 2ο χιλιόμετρο έως το 4ο χιλιόμετρο ο δρόμος είναι ΕΥΘΕΙΑ
🚶Από το 4ο χιλιόμετρο έως το 4,5 χιλιόμετρο υπάρχει πάλι ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ και,
🚶Από το 4,5 χιλιόμετρο έως το 5ο χιλιόμετρο υπάρχει ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΦΟΡΑ
Το αντίστροφο ισχύει για την επιστροφή γι αυτό...
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! 

Σημειώσεις: 
Η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 πλησίον του Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος στα Καλάβρυτα σε διαδρομή, 5 χλμ μετ’ επιστροφής επί της επαρχιακής οδού Καλαβρύτων – Διακοπτού, συνολικής αποστάσεως 10 χλμ.
Σταθμός υδροληψίας θα υπάρχει στο 5ο χλμ της διαδρομής (σημείο αναστροφής). Στον τερματισμό θα διανεμηθούν νερά και μπανάνες.
Για την άρτια και απρόσκοπτη διεξαγωγή του υπόψη αγώνα και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων δρομέων, τα BIB Numbers θα δοθούν την ημέρα του αγώνα από τη Γραμματεία που θα λειτουργεί στο χώρο του Μουσείου Ολοκαυτώματος από τις 09:00 και μέχρι μισή ώρα πριν την εκκίνηση.
Επίσης δυνατότητα παραλαβής των BIB Numbers θα υπάρχει στο Τουριστικό περίπτερο που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου από την ώρα 18:00-20:00.
Όσοι δρομείς, φθάσουν στα Καλάβρυτα με λεωφορεία, θα σταθμεύσουν, στο χώρο ακριβώς κάτω από το Σιδηροδρομικό Σταθμό και σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τροχαίας.
Μετά το πέρας του αγώνα θα απονεμηθούν έπαθλα στους έξι (6) πρώτους νικητές και νικήτριες του αγώνα στις κατηγορίες των ανδρών και των γυναικών αντίστοιχα και σε όλους τους δρομείς που τερματίσουν τον αγώνα αναμνηστικά μετάλλια.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.