HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πόθεν Έσχες - Τι δήλωσαν οι Βουλευτές Αχαΐας

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 28/12/2016, όλα τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών για το 2013 και το 2014.«Η Βουλή κ...

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 28/12/2016, όλα τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών για το 2013 και το 2014.«Η Βουλή κάνει πράξη την δέσμευσή της για περισσότερη διαφάνεια με την έγκαιρη δημοσιοποίηση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης», ανέφεραν ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης και η πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, Τασία Χριστοδουλοπούλου, δίνοντας σήμερα στη δημοσιότητα τις δηλώσεις πόθεν έσχες των τελευταίων δύο ετών. Εντύπωση πάντως έχει προκαλέσει η χρονική στιγμή που επελέγη για να δημοσιοποιηθούν αλλά και ο τρόπος με τον οποίο έγινε ο οποίος ήταν αιφνιδιαστικός.
Οι Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης που δημοσιοποιούνται και αφορούν σε υπόχρεους των περ. α΄ έως ε΄ της παρ. 1 του άρθρου 1 του ν. 3213/2003, ως ίσχυε, είναι για το έτος 2013 εξακόσιες τέσσερις (604) και για το έτος 2014 οκτακόσιες επτά (807).
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΧΑΪΑΣ 
➧Αναγνωστοπούλου Αθανασία (Σία) Δήλωση
➧Σπαρτινός Κωνσταντίνος Δήλωση
➧Ριζούλης Ανδρέας Δήλωση
➧Κατσανιώτης Ανδρέας Δήλωση
➧Παπαθεοδώρου Θεόδωρος Δήλωση
➧Καραθανασόπουλος Νικόλαος Δήλωση
➧Φωτήλας Ιάσων Δήλωση
➧Νικολόπουλος Νικόλαος Δήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.