HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διευθετούνται τα παλιά χρέη της Παναχαϊκής μέσω Παππά

Έναν πολύτιμο νέο σύμμαχο, βρήκε η Παναχαϊκή Συμμαχία στην προσπάθεια που κάνει για την οργάνωση της νέας Παναχαϊκής, σε σύγχρονες και υ...

Έναν πολύτιμο νέο σύμμαχο, βρήκε η Παναχαϊκή Συμμαχία στην προσπάθεια που κάνει για την οργάνωση της νέας Παναχαϊκής, σε σύγχρονες και υγιείς βάσεις. Πρόκειται για τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, ο οποίος στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πάτρα, συναντήθηκε την Τετάρτη το βράδυ με τον Τεχνικό Διευθυντή της Παναχαϊκής Κώστα Κατσουράνη και το μέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας Αντώνη Κουνάβη.
Η συνάντηση έγινε παρουσία του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού, Πάνου Σκούτα και ο Νίκος Παππάς άναψε το πράσινο φως για τη διευθέτηση του θέματος με τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ. Η συζήτηση διήρκεσε περίπου μια ώρα και έγινε αναλυτική ενημέρωση του κ. Παππά για την φετινή πορεία της Παναχαϊκής. Πάντως ο Υπουργός ήταν ενημερωμένος για τα θέματα αυτά, από τον συνεργάτη του Πάνο Σκούτα, ο οποίος έχει αναλάβει εδώ και καιρό πρωτοβουλίες για τη διευθέτηση του θέματος που αφορά στα χρέη της παλιάς ΠΑΕ.
Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Παππάς ερωτηθείς από το thebest.gr για τη συζήτηση που είχε σχετικά με την Παναχαϊκή, απάντησε:
«Ενημερώθηκα από τον Κώστα Κατσουράνη για την προσπάθεια που γίνεται φέτος στην Παναχαϊκή. Η συλλογικότητα της προσπάθειας, που στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μπορεί να εκφραστεί μέσω πολυμετοχικών σχημάτων με ευρεία λαϊκή συμμετοχή, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Θα έλεγα ότι αποτελεί ένα μοντέλο που μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό που συμβαίνει φέτος στην Παναχαϊκή παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και θεωρώ λογικό και δίκαιο το αίτημα που θα αποδίδει στον καθένα τις ευθύνες που του αναλογούν, όσον αφορά στα χρέη των παλιών ΠΑΕ. Είναι λογικό και δίκαιο μια νέα συλλογική προσπάθεια να μην υπονομευθεί από κακές ή και εγκληματικές επιλογές προηγούμενων ιδιοκτητών».
Κλείνοντας ο κ. Παππάς, υπογράμμισε την σημαντική συμβολή στο εγχείρημα του Διευθυντή του γραφείου του Παναγιώτη Σκούτα και τού ζήτησε τη συνέχιση των πρωτοβουλιών μέχρι την διευθέτηση του θέματος , ενώ ευχήθηκε στην Παναχαϊκή καλή επιτυχία.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας και μάλιστα ξεκίνησε με μια selfie που θέλησε να βγάλει ο κ. Παππάς με τον κ. Κατσουράνη.
από: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.