HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πέρασαν Μπενφίκα και Σεβίλλη, πρωτιά για Ντορτμουντ - Όλα τα αποτελέσματα του Τσάμπιονς Λιγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η φάση των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε και οι 16 ομάδες που θα συνεχίσουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μετρούν αντίστρ...

Η φάση των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε και οι 16 ομάδες που θα συνεχίσουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μετρούν αντίστροφα για την κλήρωση της Δευτέρας (11/12).
Στην κληρωτίδα θα βρεθούν 16 ομάδες που θα είναι χωρισμένες σε δύο γκρουπ, ανάλογα με τη θέση που κατέλαβαν στον όμιλο.
Γκρουπ ομάδων που τερμάτισαν στην 1η θέση του ομίλου τους:
Άρσεναλ, Νάπολι, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μονακό, Ντόρτμουντ, Λέστερ, Γιουβέντους.
Γκρουπ ομάδων που τερμάτισαν στη 2η θέση του ομίλου τους:
Παρί Σεν Ζερμέν, Μπενφίκα, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονάχου, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλη.
Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων



Πέρασε με άνεση η «Κυρία»
Η Γιουβέντους πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και προκρίθηκε επίσημα ως πρώτη στην επόμενη φάση, ενώ δεύτερη πέρασε η Σεβίλλη που έμεινε στο 0-0 με τη Λυών. Η «μεγάλη κυρία» άνοιξε το σκορ στο 52’ με τον Ιγκουαιν να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία για το 1-0. Στο 73’ ο Ρουγκάνι σηκώθηκε ψηλότερα από όλους, πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πιάνιτς και έγραψε το 2-0.


Juventus vs Dinamo Zagreb 2-0 Full Highlights 7... από footbalderby

Ισοπαλία σαν πρόκριση για τη Σεβίλλη
Η πρώτη απίστευτη ευκαιρία στο ματς ήταν για τη Σεββίλη, με τον Βιτόλο να υποδέχεται τέλεια μια ωραία, έξυπνη πάσα μέσα στην μικρή περιοχή και να τελειώνει την προσπάθεια του με ένα γρήγορο σουτ προς την εστία, αλλά δυστυχώς για αυτόν, η μπάλα απλά τράνταξε το δεξί δοκάρι στο 19’! Στο 23’ και πάλι ο Βιτόλο ντρίμπλαρε εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, αλλά ο Λόπεθ κατάφερε να τον σταματήσει. Στο ματς δεν σημειώθηκαν άλλες αξιόλογες φάσεις με το 0-0 να μένει ως τελικό σκορ.
ΛΥΩΝ: Λόπες, Μπιβά, Ντιακαμπί, Τολισό (78’ Γκρενιέ), Λακαζέτ, Γκεζάλ (65’ Φεκίρ), Νταρντέ (72΄Κορνέ), Μορέλ, Ράφαελ, Γκοναλόν, Βαλμπουενά
ΣΕΒΙΛΛΗ: Ρίκο, Φερέιρα, Ιμπόρα, Νασρί, Ν' Ζονζί, Σαράμπια (65’ Μπεν Γιεντέρ), Εσκουδέρο, Βιτόλο, Παρέχα, Ραμί, Μερκάδο


Στο Γιουρόπα Λιγκ η Τότεναμ με ανατροπή
Η ΤΣΣΚΑ προηγήθηκε από το πουθενά στο Λονδίνο, όμως η Τότεναμ φρόντισε να μην τα κάνει... μαντάρα! Στο τελευταίο της παιχνίδι στο «Γουέμπλεϊ» για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, ξόρκισε την κατάρα του γηπέδου και επικράτησε 3-1 με ανατροπή για να πορευθεί πλέον στο Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας κάνει τουλάχιστον το καθήκον της.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόκερ, Ντάιερ, Βερτόνχεν, Ρόους, Γουανιάμα (68' Αλντερβάιρελντ), Γουινκς, Έρικσεν, Άλι, Σον (62' Ενκουντού), Κέιν (83' Ονόμα)
ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεφ, Ναμπάκιν, Α.Μπερεζούτσκι, Β.Μπερεζούτσκι, Στσένικοφ, Νάτχο, Γκολόβιν (45' Τσάλοφ), Τόσιτς (71' Γκορντισένκο), Ντζαγκόεφ, Μιλάνοφ, Τραορέ (79' Στράντμπεργκ)


Tottenham Hotspur vs CSKA Moscow 3-1 Full... από footballderby

«Έκλεψε» την πρωτιά της Ρεάλ η Ντόρτμουντ
Η Ντόρτμουντ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88’ τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου και με το 2-2 τερμάτισε πανάξια πρώτη στον 6ο όμιλο με τη Ρεάλ Μαδρίτης να προκρίνεται και επίσημα ως δεύτερη στους «16».  Η Ρεάλ προηγήθηκε με τον Καρίμ Μπενζεμά που σημείωσε και το δεύτερο γκολ, με τον Ρονάλντο να χάνει στο τέλος μοναδική ευκαιρία να χαρίσει την κορυφή στους γηπεδούχους.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς (63’ Κρόος), Βάθκεθ, Χάμες, Ρονάλντο, Μπενζεμά (85’ Μοράτα)
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Τόμας Τούχελ): Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Σμέλτσερ, Παπασταθόπουλος, Μπαρτρά, Βάιγκλ, Κάστρο (80’ Ροντέ), Πούλισιτς (61’ Μορ), Σίρλε (61’ Ρόις), Ντεμπελέ, Ομπαμεγιάνγκ


Real Madrid vs Borussia Dortmund 2-2 Full... από footballderby

Προκρίθηκε με «πεντάρα» η Πόρτο
Η Λέστερ αντιλήφθηκε με τον πλέον οδυνηρό τρόπο τι συμβαίνει όταν επαναπαύεσαι στο Τσάμπιονς Λιγκ, γνωρίζοντας ταπεινωτική ήττα με σκορ 5-0 από την Πόρτο για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων! Ωστόσο προκρίθηκε στην επόμενη φάση με τους Πορτογάλους.
ΠΟΡΤΟ: Κασίγιας, Μάξι Περέιρα (76' Νέβες), Φελίπε, Μαρκάνο, Τέγιες, Ντανίλο, Κορονα (76' Ερέρα), Τόρες, Μπραΐμι, Αντρέ Σίλβα (78' Ρουί Πέδρο), Γιότα.
ΛΕΣΤΕΡ: Χάμερ, Ερνάντεθ, Βασιλέφσκι, Μόργκαν, Τσίλουελ, Γκρέι, Μεντί, Ντρινκγουότερ (76' Μπαρνς), Σλουπ (46' Ολμπράιτον), Οκαζάκι, Μούσα (46' Ουγιόα)


FC Porto vs Leicester City 5-0 Full Highlights... από footballderby

Στο Γιουρόπα η Λέγκια που άφησε «ξερή» τη Σπόρτινγκ
Οι Πολωνοί με γκολ του Γκιγέρμε στο 30' πήραν προβάδισμα στο σκορ και κόντρα στη ροή του αγώνα, απειλήθηκαν σε πάρα πολλές περιπτώσεις από τους Πορτογάλους. Η ομάδα του Γιάτσεκ Μαγκέιρα κράτησε το μηδέν στην άμυνά της και έτσι πήρε τη νίκη που της εξασφαλίζει την ευρωπαϊκή της παρουσία και τον Φεβρουάριο. Οι Πορτογάλοι, που ολοκλήρωσαν το ματς και με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γουίλιαμ Καρβάλιο, έπειτα και το αποψινό αποτέλεσμα ολοκλήρωσαν μια μάλλον απογοητευτική παρουσία στο θεσμό.


1-0 Guilherme Goal HD - Legia Warszawa vs... από kivancyildirim791

Τριάρα η Λεβερκούζεν στη Μονακό
Σε ένα ματς χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον στην Bay Arena, η Λεβερκούζεν αποζημίωσε τον κόσμο της προσφέροντας μια άνετη επικράτηση με 3-0 και μάλιστα με αρκετά καλό ποδόσφαιρο, επί της 1ης του ομίλου Μονακό. Το σκορ άνοιξε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Γιουρτσένκο με ένα εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής, ενώ δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Μπραντ έγραψε το 2-0 στην αντεπίθεση καθαρίζοντας το ματς για τις «ασπιρίνες». Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 82ο λεπτό όταν ο Γουέντελ εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Κρούζε.


Bayer Leverkusen vs Monaco 3-0 Full Highlights... από Match-Interview

Το πάλεψε αλλά... Γιουρόπα η Κοπεγχάγη
Η Κοπεγχάγη νίκησε άνετα με 2-0 την αδιάφορη Μπριζ στο «Γιαν Μπρεϊντέλ», στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του έβδομου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως η νίκη της Πόρτο επί της Λέστερ άφησε την πρωταθλήτρια Δανίας εκτός της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και στους «32» του Europa League.





Club Brugge KV 0-2 FC Copenhagen - Highlights... από Football--Live

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.