HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Έχασε ένα "τσουβάλι" ευκαιρίες αλλά έκανε το καθήκον του!

Η ομάδα του Σκεπαστού αντιμετώπισε τον Κεραυνό Σελιανιτίκων σε ένα παιχνίδι που παραλίγο να μετατραπεί σε θρίλερ, αν και στο τέλος μίλησε...

Η ομάδα του Σκεπαστού αντιμετώπισε τον Κεραυνό Σελιανιτίκων σε ένα παιχνίδι που παραλίγο να μετατραπεί σε θρίλερ, αν και στο τέλος μίλησε η καρδιά της ομάδας του Χρήστου Μαγούλη. Έτσι, το Σκεπαστό επέστρεψε στις νίκες με το σημερινό 1-0 και παρέμεινε έτσι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως όσο το γκολ δεν ερχόταν. Ίσως κάπου να υποτίμησαν και τον αντίπαλό τους, αφού βρίσκεται χωρίς νίκη στον αγωνιστικό χώρο και όλα αυτά συνέδεσαν ένα δύσκολο εγχείρημα.
Τότε στο 63΄ ο Βραχλιώτης έλυσε αυτόν τον γόρδιο δεσμό που είχε σχηματιστεί σε βάρος της ομάδος του.
ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Καραμούζης, Βασιλακόπουλος, Βορύλας, Ντόκος, Μηλιάκης, Μονοκρούσος, Καράμπελας, Βραχλιώτης, Μανίκας, Δραγούτης, Π. Τραγότσαλος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Γεμιχόπουλος, Τζάκης, Φώτης, Δεληγιάννης, Τσέλιος, Φύσητι, Κιντής, Μερκούρης, Σταθακόπουλος, Παρίσσης, Μεντζελόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.