HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΡΟΣΑΤΟ: Η εορτή του Αγίου Νικολάου

Με την πρέπουσα θρησκευτική ευλάβεια τιμήσαμε και φέτος στο χωριό μας την εορτή του προστάτη και πολιούχου του χωριού μας Αγίου Νικολάου...

Με την πρέπουσα θρησκευτική ευλάβεια τιμήσαμε και φέτος στο χωριό μας την εορτή του προστάτη και πολιούχου του χωριού μας Αγίου Νικολάου. Τις ιερές ακολουθίες χθες και σήμερα τέλεσε ο εφημέριος μας π. Αριστείδης Πριονάς ο οποίος μας μίλησε και πολύ συγκινητικά για τη ζωή και την αγιότητα του Αγίου Νικολάου και μας πέρασε το ελπιδοφόρο μήνυμα που πηγάζει μέσα από το όνομα του Αγίου Νικολάου και που συμβολίζει την νίκη του λαού του θεού την νίκη έναντι στο κακό. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες στις ιερές ακολουθίες και στην ιερά λιτάνευση της εικόνας του Αγίου παρευρέθηκε πλήθος κόσμου. Στην συνέχεια προσφέρθηκε σε όλους νηστίσιμο γεύμα από την κ. Νικολιτσα Παπαχριστόπουλου στο παραδοσιακό της κατάστημα. Το χωριό μας εύχεται σε όλους χρόνια πολλά και ευλογημένα και Άγιος Νικόλαος να σηματοδοτεί καθημερινά στον καθένα από εμάς την νίκη του Ευαγγελίου και της ελπίδας.
το Δ.Σ. του Συλλόγου




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.