Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρωτοχρονιά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με Δοξολογία και ευχές

Με Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Πατρών για τον καινούργιο χρόνο και ανταλλαγή ευχών, θα ξεκινήσει για την Περιφέρεια Δυτικής Ε...

Με Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Πατρών για τον καινούργιο χρόνο και ανταλλαγή ευχών, θα ξεκινήσει για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η νέα χρονιά, το 2017.
Ειδικότερα, την ερχόμενη Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11 το πρωί θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Πατρών, για τον καινούργιο χρόνο, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. κ. Χρυσοστόμος.
Αμέσως μετά και ώρα 12 το μεσημέρι, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας θα δεχθεί τις καθιερωμένες ευχές για την πρώτη ημέρα του έτους 2017 στο γραφείο του, στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα (ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 και Αμερικής, 3ος όροφος).

Να σημειωθεί πως στη Δοξολογία, έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι της πολιτικής, στρατιωτικής και πολιτειακής ηγεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.