Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιορτινή ατμόσφαιρα στα Καλάβρυτα (ΦΩΤΟ)

Από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς τα Καλάβρυτα και όχι άδικα. Πολλοί επισκέπτες περνούν τις μίνι διακοπές τους στα όμορφα μέρη μας κα...

Από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς τα Καλάβρυτα και όχι άδικα. Πολλοί επισκέπτες περνούν τις μίνι διακοπές τους στα όμορφα μέρη μας και πολλοί περισσότεροι, αναμένονται τις επόμενες ημέρες. Ο Δήμος Καλαβρύτων σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων έχει φροντίσει ο διάκοσμος της πόλης, με την φάτνη και το σπίτι του Άι Βασίλη να ικανοποιεί μικρούς και μεγάλους, η φιλαρμονική του Δήμου να δίνει τις μουσικές πινελιές και τα καταστήματα να είναι συνεχώς ανοικτά και πρόθυμα να εξυπηρετήσουν.
Βόλτα στο χιόνι
Μπορεί στο χιονοδρομικό να μην είναι ακόμα για σκι, αλλά  βρίσκεται σε λειτουργία το Chalet '1750', όπου μπορείτε να απολαύσετε το ζεστό σας ρόφημα, τοπικά και άλλα προϊόντα, σε ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον με θέα τον χιονισμένο Χελμό.
Από το Σάββατο σε λειτουργία βρίσκεται ο αναβατήρας Αχιλλέας μόνο για βόλτα, το κατάστημα ενοικιάσεων για ενοικίαση ελκήθρου και παιχνίδι στο χιόνι.
Ο καιρός είναι καλός και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν στις πίστες που ακόμα δεν έχουν λειτουργήσει και να απολαύσουν το χιονισμένο τοπίο.
Στα ξενοδοχεία και τα καταλύματα υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα με αρκετά καλές προσφορές για όσους προλάβουν, αφού το σαββατοκύριακο της πρωτοχρονιάς, αναμένεται να «βουλιάξουν» από τον κόσμο και τους επισκέπτες.
Αξίζει μια βόλτα με τον οδοντωτό, για να απολαύσετε την άγρια ομορφιά του φαραγγιού, να περάσετε πλάι στο ποτάμι και να θαυμάσετε μια μοναδική και αξέχαστη διαδρομή.
Kαλάβρυτα, ο απόλυτος προορισμός!




Book Online with Kalavrita Hotel Association

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.