HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Πυροσβεστική Τίμησε τους Προστάτες Αγίους του Σώματος (ΦΩΤΟ)

Τελέσθηκε σήμερα η δοξολογία για τον εορτασμό των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, στο Μητροπολιτικό Να...

Τελέσθηκε σήμερα η δοξολογία για τον εορτασμό των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, στο Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών.
Στην τελετή παρέστησαν, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, ο βουλευτής της Ν.Δ Μάξιμος Χαρακόπουλος εκπροσωπώντας την αξιωματική Αντιπολίτευση, η βουλευτής του Σύριζα Χαρά Καφαντάρη ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτιος Ράπτης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος, οι εκπρόσωποι από το ΠΑΣΟΚ και από το Κ.Κ.Ε. Απόστολος Ψωμάς και Δήμος Κουμπούρης αντίστοιχα, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, σύσσωμη η φυσική ηγεσία του Π.Σ., ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί, επίτιμοι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί του Σώματος, εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων και συνδικαλιστικών φορέων καθώς και μεγάλος αριθμός εν ενεργεία και συνταξιούχων συναδέλφων.
Στη δοξολογία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βελεστίνου κ.κ. Δαμασκηνός, ενώ παρευρέθη και ο Αρχιμανδρίτης κ.κ. Νεκτάριος Κιούλος.
Παρόμοιες εκδηλώσεις μνήμης και τιμής των Αγίων Τριών Παίδων εν Καμίνω, πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις έδρες των Περιφερειακών Διοικήσεων των Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος πανελλαδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.