HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ μετά από βόμβα στο υπ. Εργασίας

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία μετά τον εντοπισμό εκρηκτικού μηχανισμού μέσα σε σακίδιο στο υπουργείο Εργασίας στην οδό...

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία μετά τον εντοπισμό εκρηκτικού μηχανισμού μέσα σε σακίδιο στο υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου.

Οι πυροτεχνουργοί του ΤΕΕΜ, αφού πέρασε το διάστημα των 40΄που είχε δώσει ο άγνωστος που έκανε το προειδοποιητικό τηλεφώνημα, προχώρησαν διαδοχικά από τις 4.30 περίπου τη νύχτα, σε τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις για την διάσπαση του εκρηκτικού μηχανησμού.
Η βόμβα ήταν μέσα σε ένα σακίδιο πλάτης, τοποθετημένο σε κάγκελο της εσοχής μπροστά από την είσοδο του Υπουργείου. Παραμένει κλειστή η οδός Σταδίου, μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας που θα γίνει από το ΤΕΕΜ και την Εγκληματολογική Υπηρεσία, για την συλλογή των υπολειμμάτων που θα δείξουν το είδος και την συνδεσμολογία του εκρηκτικού μηχανισμού.
Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος μέσα σε σακίδιο σε πεζοδρόμιο στην είσοδο του υπουργείου.
Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα στην Eφημερίδα των Συντακτών, για βόμβα στο υπουργείο. Ο άγνωστος που τηλεφώνησε περίπου στη 1:20 είπε ότι η έκρηξη θα γινόταν στις 2 τα ξημερώματα. «Δεν είναι φάρσα», πρόσθεσε και επανέλαβε το μήνυμά του αργά, σχεδόν συλλαβιστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.