HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καθηγητής Μάζης: Άμεσος κίνδυνος για θερμό επεισόδιο στα Ίμια

Η εκπομπή Leaders είναι η μοναδική εκπομπή του Star Web Tv, η οποία ασχολείται με την έννοια της ηγεσίας και των στρατηγικών επιλογών σε...

Η εκπομπή Leaders είναι η μοναδική εκπομπή του Star Web Tv, η οποία ασχολείται με την έννοια της ηγεσίας και των στρατηγικών επιλογών σε όλο το φάσμα των πολιτικών, των κοινωνικών και των οικονομικών εξελίξεων. 
Προβάλλεται κάθε Δευτέρα 21:00-22:00 στο site του Star Web Tv: www.star.gr/webtv, όπου και παραμένει στην αρχειοθήκη αλλά και στην πλατφόρμα του You Tube.
Στην εκπομπή της Δευτέρας, 19/12/2016, ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικης Θεωρίας  Ιωάννης Θ. Μαζης προειδοποιεί για την πιθανότητα θερμού επεισοδίου στα Ίμια τον επόμενο μήνα. 
Ο Παλαιοανθρωπολόγος, Δρ. Νίκος Πουλιανός, μας ενημερώνει σχετικά με την καταγωγή των Ελλήνων, υποστηρίζοντας πως ο αρχαιότερος Ευρωπαίος ήταν Έλληνας, και μας "ξεναγεί" στο Σπήλαιο των Πετραλώνων.
Στη συνέχεια, ο Σύμβουλος Ασφαλείας Νίκος Πιπέρογλου μας εξηγεί κατά πόσο οι Leaders προσέχουν την ασφάλεια τους αλλά και με ποιους τρόπους την εξασφαλίζουν.
Τέλος, ο Μindgamer Κωστής Παπακωνσταντίνου μας παρουσιάζει το Paintball και εξηγεί γιατί θεωρείται παιχνίδι στρατηγικής. 
Στην παρουσίαση και την επιμέλεια της εκπομπής, ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Ηλίας Παπανικολάου. Η ομάδα αποτελείται από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Αναστασία Ιωαννίδη, τον υπεύθυνο της εκπομπής Νίκο Σκαρή, τον σκηνοθέτη Θανάση Νικολαϊδη και τον τεχνικό υπεύθυνο Βασίλη Παπαϊωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.