• Καθηγητής Μάζης: Άμεσος κίνδυνος για θερμό επεισόδιο στα Ίμια

  Reporter: ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS
  Published: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016
  A- A+
  Η εκπομπή Leaders είναι η μοναδική εκπομπή του Star Web Tv, η οποία ασχολείται με την έννοια της ηγεσίας και των στρατηγικών επιλογών σε όλο το φάσμα των πολιτικών, των κοινωνικών και των οικονομικών εξελίξεων. 
  Προβάλλεται κάθε Δευτέρα 21:00-22:00 στο site του Star Web Tv: www.star.gr/webtv, όπου και παραμένει στην αρχειοθήκη αλλά και στην πλατφόρμα του You Tube.
  Στην εκπομπή της Δευτέρας, 19/12/2016, ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικης Θεωρίας  Ιωάννης Θ. Μαζης προειδοποιεί για την πιθανότητα θερμού επεισοδίου στα Ίμια τον επόμενο μήνα. 
  Ο Παλαιοανθρωπολόγος, Δρ. Νίκος Πουλιανός, μας ενημερώνει σχετικά με την καταγωγή των Ελλήνων, υποστηρίζοντας πως ο αρχαιότερος Ευρωπαίος ήταν Έλληνας, και μας "ξεναγεί" στο Σπήλαιο των Πετραλώνων.
  Στη συνέχεια, ο Σύμβουλος Ασφαλείας Νίκος Πιπέρογλου μας εξηγεί κατά πόσο οι Leaders προσέχουν την ασφάλεια τους αλλά και με ποιους τρόπους την εξασφαλίζουν.
  Τέλος, ο Μindgamer Κωστής Παπακωνσταντίνου μας παρουσιάζει το Paintball και εξηγεί γιατί θεωρείται παιχνίδι στρατηγικής. 
  Στην παρουσίαση και την επιμέλεια της εκπομπής, ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Ηλίας Παπανικολάου. Η ομάδα αποτελείται από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Αναστασία Ιωαννίδη, τον υπεύθυνο της εκπομπής Νίκο Σκαρή, τον σκηνοθέτη Θανάση Νικολαϊδη και τον τεχνικό υπεύθυνο Βασίλη Παπαϊωάννου.

  Κατηγορίες:

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ news
 • No Comment to " Καθηγητής Μάζης: Άμεσος κίνδυνος για θερμό επεισόδιο στα Ίμια "