HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας στον ανισόπεδο κόμβο του Αιγίου

Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας μακράς διάρκειας στην περιοχή του Α/Κ. Αιγίου περί την χ/θ. 172+400 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών- Πατρών, για τη λ...

Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας μακράς διάρκειας στην περιοχή του Α/Κ. Αιγίου περί την χ/θ. 172+400 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών- Πατρών, για τη λειτουργία προσβάσεων από και προς χώρο εργοταξίου του κατασκευαστή του έργου παραχώρησης. Παράταση ισχύος της υπ' αριθ. 323/2015 Απόφασης Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.
Στα πλαίσια εργασιών στην περιοχή του Α/Κ. Αιγίου περί την χ/θ. 172+400 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών- Πατρών, για τη λειτουργία προσβάσεων από και προς χώρο εργοταξίου του κατασκευαστή του έργου παραχώρησης και προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, αποφασίστηκε από την αστυνομία:

Α. Η παράταση ισχύος της υπ’αριθ. 323/2015(αριθ. 2501/10/200-α) από 22/12/2015 απόφασης Δ/νσης Αστυνομίας Αχαΐας έως και 31/08/2017 με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ορίζονται σε αυτή.
Β. Ο ανάδοχος του έργου υποχρεούται σε όλη τη διάρκεια των εργασιών να τοποθετεί και να συντηρεί σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία, την ισχύουσα Πρότυπη Τεχνική Προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων έργων και τα εγκεκριμένα Εγχειρίδια Λειτουργίας, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες κλπ, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική του μέριμνα και ευθύνη η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.