Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΟΤΑΝΗ: Με κέφι, χαρά και χορό οι ευχές των Σκοταναίων

Περίσσια ήταν η χαρά και η καλή διάθεση των συμπατριωτών που αντάμωσαν, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου, στο γρα...

Περίσσια ήταν η χαρά και η καλή διάθεση των συμπατριωτών που αντάμωσαν, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου, στο γραφείο του Συλλόγου, την Κυριακή το πρωί της 18ης Δεκεμβρίου, για να ανταλλάξουν ευχές, επ΄ ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.Το τσίπουρο, οι άφθονοι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, καθώς και άλλα εδέσματα που διατέθηκαν από συμπατριώτες, και από το Σύλλογο, όλα συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί ένα χαρούμενο και εορταστικό “χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν”.
Αποκορύφωμα αυτής, της εορταστικής ατμόσφαιρας, ήταν το σβήσιμο των κεριών της τούρτας των ογδοηκοστών (80) γενεθλίων του Επίτιμου Προέδρου του Συλλόγου μας κ. Γεωργίου Αθ. Σατολιά!!! Μαθαίνοντας από τον ίδιο, εκεί, ότι είχε τα γενέθλια του, αποφασίστηκε, προς έκπληξη του, να του προσφερθεί η τούρτα και όλοι συμμετείχαν στο τραγούδι των γενεθλίων του. 
Φυσικά, συντελεστής στην ολοκλήρωση της όμορφης αυτής γιορτής, που επετεύχθη απρόσμενα, ήταν η καλή δημοτική μουσική. Δεν έλλειψαν βέβαια, ακόμη και στο μικρό αυτό χώρο του γραφείου, οι χοροί!!! 
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους οι συμπατριώτες μας και δη: το Επίτιμο Μέλος και επί πολλά έτη Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Δημήτριος Σ. Αποστολόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Δραπετσώνας κ. Κωνσταντίνος Η. Χρονόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νικόλαος Γ. Χρονόπουλος, ο πρώην Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Β. Ζήκος, το πρώην μέλος κ. Ανδρομάχη Καρανικόλα – Ζήκου, ο πρώην ταμίας κ. Βασίλειος Δ. Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής κ. Ιωάννης Α. Χρονόπουλος, το μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπή. κ. Γεώργιος Π. Μουγγολιάς καθώς επίσης κοντά μας παρευρέθηκε και το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Καμενιανιτών – Δροβολοβιτών – Δεσινιωτών «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» ο κ. Βασίλειος Καλογερόπουλος. 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους συμπατριώτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν και σε αυτή την εκδήλωση και ευελπιστεί και του χρόνου να επαναληφθεί!!! 
Ευχόμαστε, 
Καλή Χρονιά με υγεία, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία 
σε όλους τους απανταχού Σκοταναίους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.